i tidningen



"I ett av utrymmena dansades västafrikanska rytmer under ledning av Amanda Hagberg. Hon dansade under förra året för Gambias pesident - så nog fanns kompetensen på hög nivå denna prova-på-dag."



Det är jag med snygga skorna där.. fuck yeah


2011

Nu är det så att blogga är ju liiiite 2010 det är därför jag har tvekat hela 2011! Nerå.

Finns inte så mycket att säga förutom att jag har vart för upptagen för att ha tagit mig tid, därför har jag valt att göra en lista på saker jag hypar under årets gång.
Här är listan, anledningar ser du längre ner. Förklaringen har ju SJÄLVKLART samma nummer som ämnet har på hypelistan.

Saker du också borde hypa
1.       Summerjam
2.       Twin of twins
3.       Busy Signal
4.       Militärtrenden
5.       Dans
6.       Herbalife 

1.       Idag bokar vi flygbiljetten ner till det fantastiska Köln och summerjam! Skönaste festivalen i skönaste området.  Artistsläppet är stört bra vilket gör det hela ännu bättre. 2009 var jag där, då var det nästan det bästa jag har gjort. Iår blir vi ett större gäng med folk som är lika dumma i huvudet och det kan ju bara bli mer awesome! Hoppas det kommer hända så mycket sjuka saker att man inte ens kan berätta det för folk. http://www.Summerjam.de Kolla länk för artistsläpp och för att DU ska med.

2.       Twin of twins. Vad ska man säga? Klart man måste hypa twin of twins när dom är de enda dancehallartisterna som fortfarande stand their ground och dissar allt och alla. Fortfarande lika anti-pussy-sucking-lotionthing-promote-guns-violence o.s.v som alla har varit någon gång fawst folk tröttnar. Twin of twins tröttnar inte, de behövs lite mer hat i dancehallvärlden. Måste säga det, wattahell alla tänker ju det ändå. Ingen säger det, förutom jag då .. och twin of twins. Kolla länken längre ner så får ni höra senaste låten (senaste som jag vet om i alla fall)

3.       Busy Signal, borde man hypa lite mer. Varför? För att busy släpper 93% av gångerna bra låtar. Vilket faktiskt är ganska ovanligt. Han är lika bra på reggae dom dancehall och kör soca ibland. Har tyvärr kommit över min socaperiod som jag hade där 2008, det är för mycket fred. Jag gillar våld, vilket är astråkigt att erkänna. Dålig människa kanske? Eller? Nej.. jag är ju söt.. Men back to Busy! Det finns helt enkelt många anledningar att hypa Busy lite mer. Jag menar Aidonia är ju favorit, men han släpper ju typ inget? Inte på de nya rytmer jag har hört i alla fall. Man borde släppa minst en låt i veckan. Annars äre fan inte okej.

4.       Fashion. Fashion.  Fashion.  Nej men militär! Militärtrenden är ju så bra. Jag vill ha allt i militärgrönt. Allt, exakt allt. Nej men vill bara bigga up hur snyggt det är och jag kommer inte ha blommönster på mig i sommar.

5.       Dans hypar man alltid, behöver inte ens berätta varför. Snart kanske jag lägger upp lite filmer från mina klasser. Bara för att visa liksom.. how we run the streets

6.       Herbalife!!! Proteindrinkar efter gym! Det bästa valet du någonsin kan göra. Någonsin, fan va tight kropp jag har fått sen jag började för två veckor sen alltså jag sväääär. Nej men på riktigt, köp det.  Fråga mig jag kan hooka.

Att sammanfatta den här listan märkte jag att jag har blivit klart mer våldsam under 2011. Fast jag slåss inte, jag tar bara inte lika mycket shit. Shit är dåligt




Här har vi ett bra exempel på hur lång jag är i verkligheten och på att militär ruuules. det sista vill jag gärna ha i falsett, OK!?






Nu är det så att jag är egentligen ganska dålig så jag kan inte ladda upp länkar för jag har glömt bort hur man gör. Men nästa inlägg ok?!


RSS 2.0