true story

Man was made to suffer, woman was made to cure.

byter

Alltså håller jag på att byta musikstil helt eller? De senaste tre veckorna har jag bara lyssnat på reggae. Enstaka dancehall-låtar, kanske 2 gånger har det hänt att jag lyssnat. Nu menar jag självklart bashment-dancehall. För jag lyssnar fortfarande på slow (kärlekslåtar, haha). Men inte den hårda typen. Haha alltså jag kan inte! Jag vill lyssna på kärlekslåtar. Bara. Hela tiden. Jobbigt när jag vet att det är bra, är helt enkelt inte på humör. Har hänt mig förut men det är i typ två dagar, nu är det TRE veckor. Kanske kommer sluta lyssna på det helt... Tror iförsig inte det kommer hända nu. DOCK! tror jag att det kommer hända någon dag i mitt liv. Har sagt det hela tiden. Jag älskar dancehall, älskar att dansa till det, att lyssna på det men reggaen.. den är tidlös. Dancehall kommer och går, den förändras hela tiden. Jag kan inte garantera att jag lyssnar på dancehall om 15-20 år men jag vet att jag fortfarande kommer lyssna på reggae.
Kanske blir "bättre" snart eller vad man ska säga. När man känner sig nere känns det som tonerna lyfter upp en. Låter skitflummigt men det stämmer 100% för mig. Älskar när man sitter och lyssnar på reggae. När man hör dom sega tonerna som kommer då man känner att man spänner öronen och man börjar gunga. De där med öronen händer mig bara när jag hör reggae, det är för bra helt enkelt. Mina öron vill höra lite mer. ha ha


Fan jag skulle kunna skriva en hel kärleksförklaring som handlar om musik. Däremot skulle det vara den sjukaste förklaringen ni någonsin hört.


Full Attention Riddim


*dör*

döda busstid

Alltid om någon frågar saker om någon man har en ny relation med så frågar folk alltid vad den "nya relationen" heter. Varför? Som om det spelar någon roll egentligen. Eller? Haha jag tycker lätt att personen får välja själv. Att det skulle vara hyfs att vänta på att personen berättar det själv.. Bara jag som känner så? Haha

Alla borde träna.

Idag skulle jag köra ett riktigt gymrace men det blev inte så.
Orginalplanen var att jag först skulle till Actic för att planera passen som drar igång nästa vecka, sen skulle jag åka till Curves och jobba efter det skulle jag till World Class och träna själv.
Tyvärr blev Actic-mötet flyttat till söndagkväll. Till World class kom jag innan jobbet då istället men det tog typ en timme att hitta dit för att jag är så total värdelös på att läsa gator, nummer och gps. Jättejobbigt handikapp..
Tillslut hittade jag mest dit för att kolla vart det låg till nästa gång. Väl inne där ser jag Benke från Bounce som står och målar.
Har hört om att dom ska öppna House of Shapes som är ett sammarbeta mellan Jennie och Benke från gamla Bounce och några andra dansare. Det kommer bli som en dansstudio kombinerat med gym. Finns det någon bättre kombination? Sen började vi snacka om det och fem minuter står jag inne hos en medlemsrådgivare med ett nytt medlemskap hos world class. Det är samma pris jag betalar nu p.g.a att dom hade ett öppningserbjudande med 399:- i månaden istället för 450:- och bjöd på startavgiften. Om jag inte minns fel låg startavgiften runt 700:- sist.
Nu kan jag få börja dansa lite själv också. På hobbynivå men ändå! En perfekt lösning för mig som tyvärr inte har råd att betala terminsavgifterna som ligger runt 5-6000 här i sthlm.

Jag längtar tills den 22 augusti då allt kickar igång! Fan va NICE att ta en dansklass sen efter det kan man köra bodypump. Jag förstår verkligen namnet; House of Shapes. Fan vad fit jag kommer bli detta år!!!

Nu ska jag till World Class igen efter jobbet och träna ändå. Undra om jag ska testa det på Hornsgatan då.. Gillar det som ligger i Alvik fast det är långt när jag inte bor där och slussen är så liten. Önskade jag kunde testa Vasastan för den ser finast ut om man kollar på bilder. Jag tycker det är viktigt med bra omgivning, man vill liksom vara kvar och träna längre då. Men vet inte om jag vågar ge mig ut och leta för att riskera att missa ett träningspass. Kan iförsig åka dit på söndagmorgon för då har jag mycket tid på mig.


Come over love so I can show you love.

Rosa skor rosa hår, bra.
Idag har jag ätit både lunch och middag med mamma, varit på min första laserbehandling för att ta bort håret under armarna (HAHA!) "fönstershoppade" på internet för en månad sen och råkade köpa det för det var så bra pris. Bara 500:- för tre behandlingar. Har aldrig ens tänkt på det. Har blivit värsta nörden sedan jag hittade http://www.groupon.se som har bra rabatter på allt.
Annars är livet ok. De flyter väl på och fortfarande lovers rock men nu har jag börjat smygit mig på lite modernare love dancehall så de håller på att bli bättre haha. Just nu spelas Before i leave - Jah cure men låten ni ska höra är dessa två;



Sadiki - Lost without you

en remix på en rnb låten av robin thickle (stavning?) - lost without you. Har gillar den låten sedan vi dansade till den på bounce summercamp 08. Men när jag hörde den i reggaevariant. mmmmmm




Estelle ft Sean Paul - Come over
denna är ju bara odödlig .


mamaadvice

pratade precis med min mamma om det var så att karlar aldrig slutade förvåna en. Hon sa att det gör dom inte men det finns guldkorn.
Wattahell, vilket liv man är dömd till som kvinna!

Guldkorn? jag hittar inte ens min tröja om jag har den på mig, hur fan ska man hitta en "guldkorn"?

jahapp nurå?

Jaha då står man här igen då. Tycker alltid att man slutar upp exakt där man började. Ärligt, hur många gånger har ni inte tänkt ”nu står jag här på ruta ett igen” jag har tänk den tanken alldelens för många gånger.
Drygaste som finns är när man tänker ordet ”jaha, nu då?” då vet man att man är där igen. Vad kommer hända nu? Kanske är det charmen med livet, att man aldrig vet vad som kommer hända.. Eller helt studip, det är ju just det som är charmen med livet! Men fortfarande när man står och stirrar ut igenom fönstret och tänker ”jaha, då står man här igen då” exakt lika som innan, fast alltid annorlunda än vad man var sist. Med mer livserfarenhet, mer lärdomar. Lite mindre naiv än förra gången.
Herregud tänk föräldrar , inte konstigt att dom är oroliga. Blir mörkrädd på tanken hur naiv jag var för ett år sen, skulle kunna sagt samma sak då och kommer säkert tänka samma tanke nästa år. Dom har liksom blivit nertrampade och slagna på av livet flera gånger. Kommer det alltid blir ”värre”? Alltså blir man fortfarande förvånad över hur dumma i huvudet människor är om 20 år? Kommer jag fortfarande tänka varje dag ”nej nu kan fan inte män sjunka lägre” Tänk vad glad jag skulle vara då om jag visste lika lite som nu, skulle jag tänka då. Någon som fattade?

Jag kommer sluta upp med massa katter även fast jag hatar katter fyfan


lovers rock

What to do. My god. Ska berätta en sak, nu har jag inte lyssnat på dancehall. Då äre illa. Har bara lyssnat på reggae de senaste dagarna. Ibland har jag (säkert inte bara jag) när alla låtar man lyssnar på är skrivna åt mig. Känner ni igen känslan? Denna veckan har jag gymmat fyra gånger, rätt bra! Idag krigade jag i två timmar och körde genom hela kroppen. Senaste tiden har jag tillochmed gymmet med lovers rock i lurarna. Ooh lord ge mig styrka. Tur att musik finns.

Buju Banton - Love sponge

Om ni aldrig har hört den här låten är det på tiden att ni hör den nu.


Buju Banton - Love sponge

En av de bästa låtarna som någonsin släppts.



Förövrigt är jag och legal riddim bästa vänner idag. Musik är för bra för att man ens kan gå in på det.

fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

vad jag har en dålig dag idag.. fyfaaan en sån dag då man bara vill lägga sig ner och dö, det värsta som finns är att jobba under såndana dagar. Jag har ingen energi till någonting utan som sagt jag vill bara lägga mig ner och dö. Snart kommer jag gå igång och hatea.
Det här har inte triggats av någonting, förutom att det är helt sant
Alla män är dumma i huvudet. det är sant. Alltså oh god jag gillar karlar men nog fan är dom exakt likadana hela bunten. Jag står fortfarande fast på samma åsikter över hur man ska behandla dom, jag kommer inte ändras.
Är det bara jag som varje dag tänker att "man blir lika förvånad varje gång" varenda dag jag har haft min fot på denna jord har män lyckats bevisa mig fel, varje dag. Ja dom kan blir värre. Jag har så många gånger tänkt "Lägre än såhär kan det ju inte gå" men jorå, lita på mig varenda gång.
Vad som än händer, alla killar kommer vara otrogna minst en gång i hela sitt liv. True story. Senast idag när jag tog lunch pratade vi inte ens om det men vi snackade om att en kille hade uppdaterat sin facebookstatus med "äter middag hos svärmor" och M bara la in lite snabbt i samtalet, haha han smsade mig i lördags och sa att han var ensam hemma.
FUCKING DOUCHE!! helt seriöst är någon förvånad?
annat exempel, paret ser så lyckliga ut på fb. Alltså äkta inte gullpar, dom har åkt runt tillsammans och har säkert vart tillsammans i fem år. Men jag vet att han har försökt kyssa mig en gång på nattbussen hem (detta var 2 år sen) och jag är inte den första.
vart ligger problemet? är killar födda till att producera? är det det allt handlar om? eller kan dom inte motstå frestelsen av en kvinna? Är det tråkigt att ha en? Jag skulle kunna ge er tusen sånahär historier för jag får höra något sånt här utan överdrift minst tre gånger i veckan, varje vecka.
Brudar då? är inte vi dumma i huvudet? kanske borde ha mer deeptalk med killar, då får man höra att det inte bara är de manliga släktet utan hela människoarten. Skulle kännas bättre.

Inget speciellt har triggat detta, är arg sen imorse och måste få det här sagt någon gång.




Ikväll blir det iallafall gramps och peetah på GK. Kommer säkert snea totalt och sluta upp hörn grinandes.



"Today, without even trying, I convinced my 17-year-old daughter that blueberries are just peas holding their breath. I have raised a complete airhead. FML"

 

lol



rise up

Rise up. Ibland är det svårt

Ett inlägg då jag berättar grejer jag gjort i helgen

Min helg har vart awesome! eller halvt, eller nej fan den var awesome.
I fredags tror jag på riktigt att jag var överallt.
Kom hem från jobbet klockan sex (tänkt på att allt detta sker efter sju, tog en powernap, duschade, stack till slussen och hälsade på Walle, åkte tillbaka till medis där jag hälsade på Madde, åkte hem till mig och chillade med två hemliga, drog till medis för att träffa johanna men de blev inte så, drog tillbaka för att ta en drink med madde och hennes kompis sen efter detta skulle jag till hötorget för att träffa johanna (igen) men de blev inställt (igen) då mötte jag upp yassin på mangobar. Mycket springande.

Erup spelade där. Alltså de var inte mycket folk där förra veckan då t´nez spelade vilket är skittråkigt, man borde verkligen promota de artister som är på up rising.
Det är ett bra ställe, de är liksom en rätt så schysst lokal och dom selectar musiken sjukt bra. Vi snackade om de förra veckan också. De är en perfekt blandning av nya och gamla rytmer. Bästa var ju när dom slog på grab her nuh med Aidonia och chacka dance med beenie man!
Konserten var helt OK, de var inget speciellt röj. Tror rättare sagt att de bara var vi som dansade (?) haha.
Efter konserten hängde vi mest runt, råkade slinka in på "vip" avdelningen där Erup var.
HAHHA vi tog bilder... Man måste, de va Yassin som frågade.. hahah. Sen blev vi medbjudna på efterfest med Erup och hela hans crew. Vi var sååå nära att tagga dit och bara köra men sen tog de hela en annan vändning, både jag och Yassin insåg att vi skulle båda få vårat ass kicked om vi drog dit på efterfest. Vi gick till max istället, haha.
Win eller fail? Han har ju swagg.. fast nnee.
Hoppas dock att han blir superkänd så man kan skryta någon gång om sisådär fem år..

Där har ni kändaste låten, den och en till var riktigt nice när han körde. Fast denna var bäst eftersom alla visste om den. Ascoolt när hela "stora" publiken klickar i takt medans han körde.

Erup - Click mi fingers



Sen skulle vi på Berns dagen efter (lördagen) men jag var helt död, jag svääär. Jag låg hela dagen, powernapade i snitt en gång i timmen hela dagen. Var de galnaste jag med om, jag var hemma och kollade på stardust på mitt köksgolv. Tråkigt som fan men vad ska man göra? de har aldrig hänt mig förut heller, inte SÅ trött som jag var då. Jag var inte ens bakis, drack en drink och en cider hela fredagen...
Men igår hade jag en riktigt nice softdag, alltid lite bättre när man inte är lonley, visst äre så?




PS. Blev SÅKLART trakasserad av ett psyko (igen.....) efter klubben. Alltså euuuw. Två meter lång, två meter bred mörk man med ingen respekt för kvinnor och verkar ha ett intresse för våld. Usch fifan.
Först inne på klubben försökte han komma till mig och winea, sen utanför när allt var slut stod vi och försökte övertala en annan tjej att de är helt lugnt att åka till Alby klockan halv fyra på natten (vilket egentligen är ett ganska falsk påstående).
Då kom han fram till oss och tog tag i mig, varpå jag puttar bort han.
Då säger något i stil med "din bitch tror du att du kan dissa mig eller?? ååh din jävla bitch" .varpå yassin börjar "du ska inte kalla henne för bitch fattar du det" och dom tjafsade lite. Fan alltså grejen med mig är att jag aldrig orkar tjafsa, något jag egentligen borde göra mer för man ska inte ta skit, men ibland när jag chillar orkar jag inte tagga till..
De hela slutar i att han tar tag i mig igen och jag säger typ "alltså snälla kan du dra härifrån vi vill inte ha något med dig att göra, du måste förstå att du måste dra" Han står fortfarande kvar och tjafsar lite med yassin. Tack för att hon ställde upp för mig för den delen!
Sen lyckas hans kompis få han därifrån. Vi ser att de är sju minuter kvar till tuben då vi bestämmer oss för att gå istället. Vi kommer ut utanför tuben och jag tänker precis säga åt de andra vilken väg vi ska gå, kollar ner mot gatan och tro på fan står den där svarta hulken där och bara mashar up ett skyltfönster, han bara slår helt psyko alltså. Det var liksom den här "eeeeh, jag tror vi tar den andra vägen om vi vill leva liksom" Yassin svarar med "jag är inte rädda för sånadär, ifall inte när jag har druckit.." Vi hör han gå runt hörnet och glas krossas och han skriker som en fucking hulk. De va sjukt alltså.

De här är tredje gången på ett år som jag träffar ett psyko påväg hem från uteställen. Den värsta har jag inte ens berättat om. Kanske borde göra de nästa gång jag orkar, då trodde jag verkligen att jag skulle dö. Shit jag ringde tillochmed till A och grät. Ah de var illa..





 

I wear my sunglasses at night! min outfit i fredags

RSS 2.0