Yo

Sitter och stalkar Aidonia lite. låter som en helt vanlig fredag för mig, fett tråkig tjej!

Imorgon uppdaterar jag lite mer, bara så att ni vet.

...storhetsvansinne vadå? haha jag låtsas som att ni bryr er, jag känner mig inte lika lonley då. Nej men imorgon smäller det. Men inatt ska jag nog ringa Aidonia och be han komma hit. I wish

kakakakaka


fuck yeah

Im on a diet, oh yes. Haha, i know så jävla girly.
Grejen är att nu har jag klagat ändå sen jag kom hem från Gambia att jag går upp i vikt, sakta men säkert letar sig kilorna tillbaka. Därför ska jag nu bli nyttig och leva som jag lär. Det mest drastiska jag ska göra är sluta äta godis, som jag kan erkänna att jag är beroende av. Idag är min tredje dag och jag lider av konstant godisabstinens. Så sjukt, det är exakt som en drog. Precis som en drog är de tre första dagarna värst så har jag inte brytit det till imorgon är det lugnt. Sen är det bara resten av livet kvar typ.. fail... Grejen är att jag tycker inte att jag är värsta tjockisen men när jag kommer ner mot 51 kg får jag snyggare ansikte och fortsätter jag som jag gör nu kommer jag lätt se ut som jag gjorde när jag var 18, och det såg inte helt okej ut enligt min åsikt. Känns fan aslame att blogga om det och vill ni inte läsa kan ni draa för det är min goddamn blogg!! FUCK YEAH!
Och tro mig ni behöver inte förvänta er att jag kommer börja med någon slags bantningblogg för dom suger ju.

Dagens lunch ; keso och tonfisk. Mmmmmmmmmm




Igår gjorde jag föresten en fett hemlig grej som jag inte tänker nämna här förens om någon månad för att i grund och botten var det ganska korkad move att inte vänta ett tag med att göra det, men jag kunde inte låta bli! HAH! i know jag har klagat på folk som gör exakt detta i tidigare inlägg för att en blogg är inte till för att berätta att man har hemligheter, men tro mig det kommer inte dröja länge förens jag avslöjar mig.




Jag tycker det är stor skillnad i alla fall

grejen är att jag ser fan så jävla ung ut när jag lagt pö mä litä






Sen lugn den kommer inte bli nån jävla viktkollsblogg, det kommer fortsätta vara allt som det är idag. En blogg om fail och nästan win, fast mest fail

Gääämbia

Things yall will never see me do.
Vlogga. Alltså vlogg är typ det sämsta som finns. Det finns två bra vloggar i hela världen som jag vet om och det är hotdamnirock och ray william johnson. Allt annat är ju sämst. Vad är grejen? jag orkar väl inte sitta och lyssna på vad folk har gjort, det gör jag ju hela dagarna ändå fast jag är också invoverad i det samtalet. Det är ju som att ta en vanlig konversatíon och döda syftet. Vem kom på detta? varför? sjukt tråkigt. Fast folk får ju gärna vlogga om dom vill, för det enda jag behöver göra är ju att skita i att kolla. Tänkte bara berätta för er som gör det att det är rätt ocool.

Någon som kommer ihåg att jag la av ett löfte om att inte shoppa på en månad? Ja det funkade in. Men jag har inte shoppat något (förens idag) från den femte oktober, känner att det är ändå ganska win. Fick jag ut något av det? Nej. Exakt lika glad blev jag när jag haffade en awesome hood med en ännu mer awesome huva. Chillar fortfarande i Borlänge och utan att ta ut något i förskott känns det som att mitt övermänskliga oflyt börjar vända, till något om bara är regular human oflyt. Sweet. Hah jag kan ju bara vänta och se vad som händer imorgon, kommer typ bli överkörd av att titta på vägen eller nå annat Shiiit!




Nu tänkte jag lägga upp sköna bilder från Gambia, har kollat på sista minuten resor idag. If i was rich... if only...
Dessa bilderna påminner mig verkligen varför jag älskar Gambia. Here it goes "jag saknar Gambia för att.."


För att jag har tagit den här bilden själv och för att det ser ut som den kommer från en goddamn resekatalog.



För att det här är mentaliteten hos de gambianska folket


För att jag blev så fuckin tanned!



För att jag saknar mina sköna dansare i jallamang jammeh


För att vi levde som en gully rats fast har aldrig vart lyckligare.


För att jag var smal! (I had to ok??)


För att dom hade packat en get på taket, awesome.



För att jag saknar alla mina underbara vänner!


För att jag saknar Zakarias!


För att Baba Lee är en av de underbaraste jag träffat!







...Sen så ville jag bara säga att jag hatar migrationverket också




And IM OUT!

Ett inlägg om aidonia för ovanlighetens skull

Alltså Aidonia är ju bara sjuk i huvudet. Helt sjuk. Jag älskar det KAKAKAKAKAKA!
kolla efter 1:50 typ. Eller kolla helt hela, han är bara för cool.

Are you ready for the freestyle?
"Born ready yuh know"
Nuh chat no nonsens
"Nuh chat nuh nothing"

Stoneface. Awesome





With Cannon you can!

Nick Cannon, alltså vilket CAT han är! sen kanske ni har börjat undrat varför jag helt plötsligt på min blogg har börjat hypa kattiga kändisar? Svaret är nog att jag och min sambo Malin har prydit en hel vägg med idolbilder. Det finns alltid samtalsämnen i Alvik, belive me! hah.






Annars håller på fortfarande på att stalka min kille i dancehalldokumentären. Hittar han inte?! WTFuudge..
Amanda sa att det inte var någon idé eftersom han är typ 24 när dvdn spelades in för 6 år sen. Sket man väl i.. Har dock hittat en video på youtube där jag tror att han kanske är med? Samma dansnamn, men har han verkligen skaffat sig en skrikgultuppkam och dancebattlar i daggaring? känns inte okej. Inte om det är han jag "känner".. ....... ... Jag tänkte leta lite mer och slänga upp någon film här så ni också får se hur han ser ut. Helst skulle jag vilja ha klippen från dokumentären då man ser han på riktigt, men eftersom min tekniska skills begränsar mig är det såhär det får bli.

Dude..?
nej men ärligt talat vet jag att alla tycker daggaring är ganska roligt




Idag fick jag en plötslig flashback om en bok jag la mig på väntelistan till för två år sedan. Jag har inte fått nå mer info och jag har glömt bort vad boken heter! Den handlar om gängvåldet i Jamaika och fan vad jag vill läsa! Ska bli en riktig bokmal, håller på att beställa en bok nu om the rise of jamaican dancehall, tror jag har hört att den inte är så bra (?) men jag måste testa. Någon av er som möjligtvis har någon aning? Fan vad jag vill bli såndär jävla nörd som jag var 2008. Jävlar vilken koll jag hade på allt, helt sjukt. Jag skyller på att det inte finns internet i min fucking lägenhet, därför är jag numera ett jävla tard på dancehall. Time to shape up? nu ska jag ägna mig åt musik konstant på min fritid, eftersom jag inte har råd att dansa. Det är ju ändå det som betyder mest, musik och dans.

 

Jag tänker inte ändra inlägget men jag hittade boken! den heter Born fi dead och går fortfarande inte att beställa! Måste ha den, och att jag inte kan få den gör att jag vill ha den ännu mer. Typ som exakt allt i livet fungerar. Jag efterlyser denna bok! vet ni vart den finns så kontakta mig. I KEED!

Skämtade, IGEN! Born fi dead är påväg hem till mig as we speak! Fuckin awesome! vilket emotionell journey ni följde med på där.

Amen tjaa!

Amen tjaa!
Nu var det ett tag sen jag skrev här, mest för att jag är sämst. En annan grej som är sämst var att datan hängde sig så det här är andra gången jag skriven den här schiten! Det här inte hänt något speciellt för mig förutom den frukanstvärda otur jag fortfarande tycks bara med mig. Annars har jag varit sjuk, varit fast på ett tåg i fyra timmar för att loket slutade fungera och lite mer men det är väl de stora grejerna.
Saker som är sjukt tråkigt är att jag är uppe i min fjärde misslyckade utgång. Även fast det har vart nice innan suger det när man ska ut och leta efter något ställe när man lika gärna kunde vart hemma bree.
Sjukt tråkigt nummer två är att det är sol ute och det ser varmt ut men det är svinkallt, just exakt som det kommer vara nu fram tills slutet av maj. Nej juste det komma komma dagar då det ser svinkallt som är det också. Vet inte vad som är tråkigast. Hatar att jag inte älskar vinter, MYT! jag hatar att jag bor på den här sidan av jordklotet. Borde flytta snart eftersom jag måste ju ha tänkt på det sedan min första vinter för typ 20 år sedan. Vart ska man flytta då? någonstans där det är varmt, billigt fast man kan tjäna pengar. Låter som att jag måste fundera på den. Är påväg att skaffa mig ett kapital nu.. fan varför är jag inte bara rik? Fattar inte grejen?

Annars blev jag healad idag på jobbet av en medlem och har fått en bok jag ska läsa, eller jag berätta om en dröm och hon berättade vart jag kan hitta svaret. Tänker inte berätta mer vad hon sa för jag tror på sånt och jag tror på att hålla käften goddamnit.



Nu är jag brunhårig och ganska bad också


V.I.P V.I.P AAAH!

DYCR är en artist som jag inte riktigt har lagt märke till innan. Eller lite, har lyssnar på han ett tag nu och grejen var att han kör så monotomt gillade jag det inte första gången jag hörde de. Så det låg och skräpade på min mobil ett tag och jag lyssnade lite innan jag klickade bort det. Sen började jag gilla de, som fän. Nu tycker jag att det är sjukt bra. Konstigt egentligen hur man kan ”lära sig” att gilla saker.  Den här låten är inte den jag ville lägga upp egentligen men jag hittar helt enkelt inte den andra på youtube. (orkar inte leta) men jag kirrade denna som förövrigt är min favoritlåt. Jag blir så glad i hjärtat när jag hör den! Skratta lite och springa på en äng ni vet..


DYCR - The Barber




Annars är jag sjukt hung ovaa. My god, det är inte bra. Sitter på mitt jobb och är allmänt värdelös. (uppenbarligen eftersom jag bloggar..) nej men jag klipper faktiskt stjärnor och springer runt lite också. Annars är jag rätt värdelös.

 

You wanna know whats up? I’ll fuckin tell u whats up! Jag har en total crush. Mhm, inte på Aidonia. Thats sooo yesterday. Nej my thang med Aidonia (som han förövrigt också vet om…. ..) är mer än en crush. Men den här, vet ni I’LL TELL YA! Han är dancehall-dansare, fett smooth. Feett smoooth, mmh.. Vet inte vad han heter men han är med i min awesome-dancehall-dans-dvd och bara söftar. Igår satt jag och Sofia å drack vin och plöjde dvd. Där mitt i ett dansmedley var han. Och han var awesome, ni vet när någon verkligen sticker ut för att de är smooth? Inte för att de gör stort utan för att dom är så jävla smooth. Det var han, sen satt vi och spolade till alla ställen han dansade.  I en timme, I swear. Vi bara byggde en vägg av förväntningar hur snygg han skulle vara. Sen såg vi han i en intervju med det crewet han dansar i. Och skämta inte the best lookin niggahh GODDAMN! Så jävla snygg. Kanske ska flytta till kingston och bli stalker. Måste… googla.. nu… Nej jag skämtade bara, jag har redan googlat hittar ingenting! Nada! Det suger, vem är han? Mystery man..

 

 

Vad händer om man kombinerar Amanda, för mycket fritid och skrivprogramet word?

Sålunda jag hyser kärlek till synonymer på word-programmet, de befinner sig so fudgin awesome. På grund av detta reflekterar jag lite shit nu och nyttjade mig utav synonymer. Sinnesrubbad afton, dagen före i dag, fähund! hyser stark motvilja mot alkoholhaltig druvsaft, kunde förväntas dricka mer pilsner. Förmodade att jag rådde över försummat behörighetsbevis och bankkort men jag hade lagt det i min bakficka (?) utav vilken orsak vet jag inte.Komiskt!


Bust da place! Bust da place!

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Kul! Annars peppar jag på med min danehall! kollade på Sting 2007 DVDn igår senast. Det var awesome! Jag satt och skrek like a little gal när aidonia kom. Alltså Aidonia, jag dör freakin hotsu! Det suger att jag var i Gambia när han var i Sverige, annars hade jag stått längst fram och erbjudit mig själv. Oh fuck yeah, han är mitt eviga frikort. Aidonia, sjukt snygg. Alltså sjukt sexig röst. Jag borde sluta, but i cant.
Något jag borde sluta med är att tycka killar som röker är galet sexiga, det är inte så bra att ha det som fetish. Haha lol. mm rökare, fuckin hot. STOP IT!



När jag har rört han kan jag dö lycklig..






Kolla han är så jävla BAD! madd like dooog 


Fuckin best fro evah.






Dancefuckinhall baby

Jag ville bara säga att nu är jag i en riktig dancehallperiod, och det är awesome! egentligen är jag i en kronisk dancehallperiod men det går upp och ner. Nu är det verkligen upp känner att jag vill aldrig lyssna eller dansa något annars förens jag dör. Inte dancehallqueen stilen utan mer bad man. För jag är ganska bad ... Nej men det är mycket skönare och dansa med gun fingazZzzz istället för wine. Jag önskade att jag kunde flytta från Sverige nu, nu NU! Nu är jag inte ensam i min lägenhet i alla fall. Malin bor där och vi planerar våra liv, det är ganska awesome. Vi ska ha varit i fyra länder innan nästa år vid den här tiden. Jag bangar inte! bangar du?





Förövrigt vill jag starta ett danscrew! är du på skriv goddamnit! jag är helt stört understimulerad och behöver någon som vill träna med mig! I keeeed! Helst dancehall, hah. Såklart..

Min helg. lamaste rubriken någonsin

Jag har en story to tell! Hah nerå. Ska sammanfatta min fredag och lördag. I fredags provjobbade jag på Jack and Jones, det gick förövrigt bra! Hoppas att dom tyckte det går lika bra so thell giive me the jooob! Sen åkte jag hem, tänkte åka till Borlänge men det blev inte. Aja i fredags satt jag i en studio (?) i know. Jag var med Frank när han satt och producerade lite och det slutade med att vi skapade mitt eget dansbeat! Freakin awesome! Det är förövrigt bra också! Mest för att Frank var med tror jag.. Ska försöka lägga upp det här så får ni höra själva! Sen igår var jag med Malin, vi kollade på sthlm boogie, drack öl och sedan gick vi ut för att dänsää. Alltså Borlänge suger ju om man vill ha kul? Man kan inte ens ha kul i Borlänge? Fattar inte att jag ska envisas med att åka hit ändå. Jag vill ha sommar! Wöö btw ska ni få en bild på mig när jag har gjort en "läppförstoring" då jag satt och sög på en budweiserflaska i en timme igår. Dom är asstora, det är ballt. Även fast det är ganska lame att suga på en flaska. HAH!

Kein! kein mm

I keed DVD!
jag måste ha dvdn jag dör.
Måste.. ha


Massa musik, eller tre låtar. Gamla också.

Därför gör jag det nu, oh yes.
Tänkte fokusera på danslåtar, eftersom det är awesome. Dancehall såklart, vad annars? Dancehall nice again! ..and again.. and again ... and you get what im sayin you know hrmftgrm mhm you knoow!
Det fick bli en liten "old school trip" med gamla godingar som man inte kan sitta still till. Belive me jag har suttit framför datan och dansat i en kvart. Det är sweet

Förövrigt behöver vi inte koncentrera oss på låt nummer ett, utan det är låt nummer två jag vill fokusera på. Alltså Tek weh yuself dansen kan vara det skönaste moves i danshistorien typ. (Kanske inte skönaste men sjukt skönt)
Fråga nummer 1: I video nummer ett har dom cowboy kläder, varför det? det är ju knappast snygg och det är inte bad. Ofta dom satt där och tänkte vad dom skulle ha så blev det cowboy-kläder. För att det är ju så coolt (?)
Fråga nummer 2: Varför är dom typ vid ett övergivet slott och har skönaste softfesten? Det kanske är sweet att softa vid slott, kanske borde testa.
Fråga nummer 3: Gick det inte rykten för något år sedan att mr.vegas skulle gå i pension från musiken? Förövrigt höll det inte så länge i alla fall.
Jag såg han live i somras, det var awesome. Han var faktiskt sjukt bra live, hade både hört att han sög och att han var bra innan jag åkte dit. Men han var bra, drog upp folk från publiken, värsta dansfesten och ni vet allt det där.




Mr Vegas - Tek weh yuself






Nästa låt är Chala chaka med Elephant man. Också ett skönt steg. Det finns kanske frågor att ställa typ, varför har han en rosa cowboyhatt? Det kanske går i mode när det gäller dansfest. Men det finns bara ett svar och det är att detaa är Elephant man, the one and only energi god. Enligt min åsikt kommer han undan med exakt allt eftersom hela Elephant man är så ball att man inte ens vet vad som händer. Det är bara ballt, allt han gör. Sjukt. I wish
Ska börja walk with the chaka nästa gång det är klubb. Lätt. - Oh motherfucker im bad, walking with the chaka, yeah im bad aight

Elephant man - Chaka chaka




Chacka tall chacka tall put your chacka chacka AK ova di wall!
Typ så jävla nice! Den här videon får mig att undra varför har vi INTE SÅNADÄR FREAKIN FESTER I SVERIGE?! vad vi missar på saker, fuck Silja Line det är detta jag vill ha. Jag måste fixa det här snart, palla det här landet fan. Är det sådär dom fester på västindien förstår jag inte varför inte världens befolkning flyttar dit? Jag vet egentligen varför, för att det är typ ingen who knows how to party like that goddamnit! Alltså kolla på den, jag vill chacka min AK ova di wall. Ska nog gå och göra det nu faktiskt.


Beenie man - Chacka dance



Från när jag såg Beenie Man i somras. I touched him, oh yeah. Jag höll hans hand <3 (vi hade ett speciellt moment och jag lever på hoppet av att han kommer ihåg mig, HAHA!)
Haha 14 all over again liksom. Nej men han var bra live, fast ljudet sög. Han gick tillochmed av scenen en gång för att de fuckade så mycket, fast jag anser att han borde haft live-band. Vilket han kanske har när det är på något större ställe, inte Göta Källare.
Jag var mest nöjd för att se han, har missat de andra gångerna han har vart i Sverige av olika anledning, mest för att jag är fattig jämt.

I love you like air max, money, weed

Idag älskar jag världen. Igår hade jag en både bra och dålig dag, antagligen för att hela dagen inte har gått än. Haha! Eller jag försov mig i morse, skulle ställa klockan på fem över sju men ställde den på fem i åtta. Det var lite fail men det gick bra.
En sak jag undrar över;
Varför är jag tröttare idag än vad jag var igår?
I tisdags kom jag hem halv tre och somnade tre, började klockan 08:15 och var superpigg hela dagen.
Igår somnade jag klockan halv elva och gick upp klockan halv åtta. Och idag är jag så pass trött att jag praktiskt taget lever på koffein. Varför är det så? Kanske jag bara behöver sova fyra timmar och allt annat är för länge. Det skulle ju faktiskt vara awesome. Ska testa i en vecka får se hur det går.


Annars måse jag råna foot locker eller någon annan schysst skoaffär på ett pas Nike air max 90. Alltså jag dör, jag är på gränsen att säga att I would fuckin' kill for these motherfuckin' shoes.
Frågade nyss min chef om jag kunde för höjd lön i en månad för att ha råd, hon sa nej och att jag skulle sluta spendera mina pengar.
Vilket får mig till en annan tanke. I tisdags satt jag och tänkte själv och kom på att jag blir alldelens för glad av materiella saker. T.ex mina adidas pjux. Det värmer verkligen i hjärtat när jag köper något nytt. Därför bestämde jag mig att från den 5/10 - den 5/11 ska jag inte köpa någonting annat än mat. För att testa om det går. Menar en månad? Går det inte tänker jag uppsöka vård, jag vet att många människor antagligen inte skulle klara av det och det är just därför jag hade planerat att göra det. Det har gått två dagar nu, det har börjat bra. + att det hjälper att vara lika rik som en kyrkråtta.

Här är bilder på alla Nike air max jag ska köpa när jag vinner på triss eller får ett välbetalt jobb.


Med dessa kan man ta awesome bilder på sin skosula. Cuz it fudgen rocks!



I keed!


I keed!





Mr Vegas - Nike Air
(ja dom är så coola att Mr Vegas har gjort en låt om det)


.

En skön bild från P&L 2007, jag saknar Steph!

 


Andrew my friend wants to fuck you

Ska nu ta och berätta om min gårdagens bravader.
Dagen började bra, eller ja ni vet jag tvättade och shiit i sju timmar. Men det gick bra och nu är det rent och fint i mitt kryp in. Sedan åkte jag buss hade min västafrikanska danskurs för mina 40-åriga damer som är så härliga att jag dör lite. Efter detta sprang jag till busssen och åkte till Akalla för ännu en dansträning. Som gick bra (?) fick absolut ingenting gjort men det var väl helt okej.

Sen fuckade jag! haha jag fuckade ur, på riktigt det är inte ofta men nu, heeeeeyy. Fick ett sms som gjorde mig megastressad och god damnit nu var det igång. Det är inte ofta jag blir bitter på livet i det riktiga livet. Ni vet bloggen här lever sitt eget liv och jag är fan inte ens bitter i verkligenheten, konstigt nog då jag har all anledning i världen att vara fett bitter. Jag håller mig mest den bittra sidan här i bloggen. Tråkigt för Erik som fick lyssna på mig när jag spydde dålig energi som galla i typ en timme; jag hatade mitt liv, skulle bli emo, saker aldrig går vägen för mig, jag skulle hem och dö och jag hade i stort sätt alla problem du kan ha. Där satt den stackaren och tog det här en timme, vart var bitchslapen liksom? Han borde ha gjort det..
Sedan kom jag på en grej och jag hoppas att Hanna läser det här! Det är nämligen en person in this universe of ours som kan hantyera mig när jag blir in bitch on life mood. Denna person är nämligen Hanna. Anledningen är att hon inte tycker ett dugg synd om mig. Hon hänger på mig och vi klagar tillsammans. Sedan börjar vi drömma om pengar och resor (lol?) Jag menar jag vill ärligt inte höra att "det ordnar sig" jämt. Som sist jag satt och var bitter med Hanna sa hon "Ja det har gått jävligt dåligt för dig" Tack, det är sjukt skönt när någon kan säga sanning rätt ut. My god jag blir så trött på hyckleri som "det händer alla, ibland har man sämre dagar" Ah men fuck u. Nej såhär dåligt går det inte. Jag vill fan höra att det har gått dåligt för mig, för har ju uppenbarligen (eftersom det är så jag känner och tro mig, det har gått feeeett dåligt sista fyra månaderna). Jag säger inte att inte bra saker har hänt, för det har det. Men alltså come on? really? inte mer dåligt än vanligt? Jo. Klart kan det vara skönt att höra att fixar sig om man ger det tid. Men jag har väntat nu.
Det vart att igår kom det över mig, den sista droppen du vet. Oftast är jag själv när det händer (mest för att jag knappt har kompisar i sthlm, hah) Sen känns det extra jobbigt när jag alltid är den där glada människan. Då får jag en press att vara den. Sen när jag blir på ett jävla bitch humör får jag skuldkänslor för det är ju inte riktigt jag. Fast när man blir en riktig biatch kan man inte hjälpa sig själv.
Sen slutade allt med att jag satt på bussen med Buju Banton sedan mådde jag bra och vart i fightin' mood. Så nu tänkte jag kämpa mot världen.

Jag fuckade ur p.g.a av ett sms om att jag skulle ringa ett nummer, Amanda-expecting-the-worst trodde att det var en stämning eller något advokat shiiit. Eftersom när jag blev rånad så trodde ju min beloved f.d arbetsgivare att jag hade planerat rånat tillsammans med den där 35 åriga biffkillen med bull-dog. Det är ju sådana som jag brukar vara med ni vet. Nej men när han ringde och hotade lite sa han att han skulle stämma mig och jag kände verkligen att jag pallar inget shit nu alltså. Jag var 100% Men det visade sig vara ett (håll i er nu) reklamblad från H&M! yeah thanks alot liksom.



Tråkigt att den här dagen började med att jag tappade bort mitt headset för 900:- och jag märkte det efter en minut men bussen kom så jag hann inte gå tillbaka och kolla efter det.

Aint gonna see my crawl down and cry, fuckers. Känner bring it on liksom. Det kan ju knappast bli värre tänkte jag igår men det blev ju det när mitt headset försvann. Kunde inte bry mig mindre. Kom igen bitch HIT ME, HIT ME! Har ändå varken fysiska eller psykiska känslor kvar. Fuckin legosoldat.

Nej jag är fortfarande fett känslig men det jag försöker intala mig själv det motsatta.






Här är en ganska snygg bild från i sommas, det är me n ma dauwgs Kartel och Aidonia.
Jag vet jag borde ha skippat kepan, såg det sen.


Längsta inlägget EVAH

oHelt sjukt vad människan har byggt egentligen, det slog mig idag när jag satt på bussen. Fatta sånadär "uppfällbara" broar, det är ju helt insane. Hur fan kan någonting vara stark nog att lyfta en bro som väger hur många ton som helst? Och båtar, typ  Silja line båtar. Hur får man  dom att flyta? sedan hur kan man spela in musik så att man hör det igen? Vem kom på liksom? ett freakin geni. Skulle aldrig komma på hur man kan registrera ljudvågor från ett instrument till en dator.
Människor är egentligen lite för smarta för vårt eget bästa. (Eller vissa i alla fall, så finns det såna som jag som lever på andras idéer)


Förövrigt vill jag dansa. Nu var det längesen, börjar bli lite uttråkad. Får inget utlopp för min energi..

Och i helgen var jag av någon anledning "mingeltjej" på S2 i Borlänge. Galet. Åkte runt i rollerblades med silverperuk, alldelens för mycket smink och kastade glitter på folk. Undrar hur boken om mitt liv skulle se ut? Vilket får mig in på tanken att jag skulle vilja hitta en låt som skulle vara ett soundtrack till mitt liv. Det skulle vara intressant. Ellerhur? ..... För mig i alla fall inte för er.

Annars var det ett tag sen jag failade. Det går ju åt rätt håll i alla fall


Charlies fucking ANGELS BABY!


Körde på en ganska naturlig look.


Vi hade alla klippt page.


Rollerblades, oh yeah









Beenie man ft. Lil Kim - Fresh from yard


Den här låten håller jag på att koreograferar till nu, det är ju ganska coolt. Hoppas att jag kan få chans att filma dansen så får ni också se. För jag vet att ni vill.


Beenie man ft. Janet Jackson - Feel it boy

En till bra låt som jag inte koreograferar till men skulle vilja göra. Det blir nästa projekt.




Jag har egentligen inte råd men jag fyndade dessa awesome kicks för 299:- Adidas. Oh yes















....På fredag ska jag provjobba på Jack and Jones (!!) hoppas det går bra och att jag får det. Då kanske jag får pengar någon gång, trodde tre jobb skulle räcka men icke nå. Istället för att klaga (som jag absolut inte har gjort någon gång i hela mitt liv....) tänkte jag, happ får väl skaffa mig ett till då.


RSS 2.0