Keith Sweat - Nobody

Alltså sweet-love-makin-or-whaaaat?
awesomeness

Jag ska inte vara den som är den men hör ni puttin' the pressure on it basen eller?


fuckinfuckersgettinmesofuckinangry

Idag har jag en såndär dag då jag är så jävla matt på människor. Mest för att jag har ont i huvudet. Men alltså människor, jag blir så matt på er. Nog finns det bra men det finns så många dåliga också. Vet ni vad jag hatar mest? Människor som inte har någon passion i livet. Alltså vad gör ni? sitter där och kollar på TV och lagar mat eller?
Människor utan passion är människor som inte förstår sig på människor med passion, och tvärt om. Man kan leva för något annat än att inte leva för nåonting alls. Man kan offra allt för något utan att det ska vara något konstigt. Ni hatar bara för att ni önskar att ni hade det.
Jag vet inte ens varför jag hatar? egentligen har ingen gjort mig något speciellt. Eller nja det var väl häromdagen när jag blev utskrattad av några 40+ som inte förstod att man kan faktiskt dansa i väntan på bussen. Men alltså det är ju deras problem mest för att dom inte förstår. Det är mest att jag känner att people with non passion är helt ytliga typ. Alltså dom kan ju tänka om dom kan vara djupa men jag känner mest att jag inte har någon respekt för sådana. Det är däröf rjag ka hatar så öppet, ingen respekt.
Så, synd att ni utan passion tog åt er..

eller nej föresten, ta åt er och gör något åt ett liv. Sluta lev för skit som inte har någon betudelse i slutändan.

And IM OUT!


Bilder bilder bilder, mest för jag inte har något att säga

Köpte lite glassiga nagellack!


Såhär ser jag ut när jag har tråkigt och lyssnar på hiphop. Pretty coool huh?


Här är Frank, han är också ganska cool

Klubbhelgen!

Jag orkar inte skriva allt som hänt sedan jag sist var här och beklagade mig, men det är väl det gamla vanliga som spökar; brist på pengar, inget boende. You know the drill. Men nu tänkte jag att jag skulla lägga in lite bilder på vad som har hänt den senaste veckan. Brukar typ aldrig lägga upp bilder med den enkla anledningen att jag är sämst.
Något i mitt liv som har förändrats? Jo jag har börjat lyssnat på mer hiphop. Vilket är ganska awesome då det faktikst är bra. Dock kommer jag aldrig ge upp min beloved dancehall, never gonna leave you baby..


Som jag nämnde tidigare var det tänkt att vi skulle dra ut på mosebackes tömning men det blev inte så för att det var fett lång kö så vi drog till lobby istället (Kenzas nya) tips, gör inte det. Det sög! alltså tårkigaste jag har gjort i hela mitt livet, är hellre inlåst på Etage i Falun konstant i ett år än att sätta min fot där.
Men i fredags var vi på Faching (stavning) och det var typ det bästa jag gjort i mitt liv, skönaste klubben. Vakterna sög men det fick dom göra för resten var så jävla kul!

Efter Faching


Brudar, brudar, brudar





Lite sleten?




Mosebacke glad




I helgen ska vi till Mosebacke, så här glad var jag sist jag var där!

Fightin' mooooood!

Tråkigt att dagen börjar med att jag försover mig och glömmer min mobil hemma. Men ändå går jag här med ett leende på läpparna. Nu börjar nog kanske min svacka gå lite uppåt. Och det betyder alltså att det kanske inte kommer bli några syniska filosofiska inlägg på ett tag. (Hoppas) Så nu kommer jag väl börja lägga upp låtar som jag vet att ni ändå inte orkar lyssna på.
Förövrigt är jag sjukt sugen att dra till Berlin! planerar på att ringa och övertala Malin snart. Jag vet hon är på, det kostar ju typ inte så mycket. Inte för att jag har råd men typ om några månader. Fett nice!

Annars i livet känner jag att det finns mycket människor därute som jag borde lära känna, eftersom det finns sp mycket bra människor därute som jag vill umgås med. Och annars BURN PAGAN! Ni kommer aldrig sitta på mig (...igen) Men nu, back on track, stronger then before and ready to bust yo ass.
Fighting spirit på G idag!


Spragga Benz - Burn pagan





Bye! nu ska jag ringa runt halv sverige och styra mitt liv, sen kommer jag tillbaka imorgon med filosofiska inlägg
och drama.



 well hello you.. ayayay, how u doin?

Goddamn!






Alltså hur cool är inte Method man på en skala? Han är helt stört ball. Jag ska också bli rökare så jag kan bli lika cool som Method man..
Kolla på videon! Allt han gör är bara coolt!









...nästan lika badass som Method man.. bara nästan..


Sjukt ofokuserat inlägg. Det gick inte så bra att förklara, hah

Den estetiska människan, hur är vi egentligen?
Jag menar såhär, jag dansar och är därför estetisk lagd. Helt klart estetiskt lagd. Allt som har med teorier, räkna och skriva har jag svårare för.
Är esteter egentligen handikappade? En "normal" människa är ju balanserad i allt.
Medans jag i riktiga livet är en ganska osammanhängade och ofokuserad människa, förutom när jag får skapa.
När jag dansar då blir jag helt plötsligt fokuserad, lugn och harmonisk. I alla fall när jag är helt ensam. Skapar jag med folk är jag ändå ganska mycket uppe i varv. Det känns som att när jag dansar bearbetar jag allt som har hänt samtidigt som jag inte bearbetar det alls. Jag tänker inte på hur jag ska bearbeta problemen utan när jag kommer från en danssal så är dom helt lösta. All min energi jag har gått runt och laddat på får utlopp till någonting och det är så underbart. Den känslan dansen ger mig finns det nog ingen som kan förstå. Även om det finns andra som känner samma passion för något som jag gör just nu kan dom ändå inte förstå. Allt i min vardag kretsar runt dans, hör jag en klocka tickar börjar jag genast tänka vad jag kan göra mellan slagen och vilken takt klockan går i, när jag hör folk som pratar kan jag skapa dans från det, när jag ser hur folk rör sig börja tankebanorna gå.
Det är som att jag konstant är 5 meter upp i luften med alla mina tankar och vill förklara allt fast jag knappt kan formulera ord. (när jag ska förklara blir det ett gäng osammanhängade ord och massa rörelse) fast när jag dansar åker jag 15 meter upp men samtidigt har jag båda fötterna på moder jord och är mer fokuserad än någonsin.
Jag tror att esteter helt klart är ganska handikappade, obalanserade människor. Det blir bara balanserat en gång och det är när vi gör något som skapar. Man får liksom inte utlopp för all energi i vardagen.

Passion. Är det en gåva eller förbannelse kan man fråga saker?
Så många saker jag har lämnat för dansen. Inte kan jag säga att jag har ångrat något.

I lördags




Från när jag fyllde år. En liten minifest på tre personer. Först dans till halv elva sen en failad utgång i Borlänge. Men snart blir det nog utgång i sthlm, lite mer nice.
Förövrigt är jag så jävla trött p.g.a brist på sömn när jag gick upp klockan fem imorse för att åka från Blge till Sthlm. Men det är så det går när man inte har någonstans att bo!




Yeah, bitch im gonna fuck you up! You better take yo azz 'n' ruuun. Mhm!! I aint playin'
Motherfucker


fjärilar i magen och elektroner i hjärnan. ey

Ett inlägg som är till dansen!
Alltså dans, dans, dans, dans. När jag dansar känner jag mig nykär efteråt. Helt sjukt. Jag blir så glad av att dansa. Det är verkligen den där känslan med fjärilar i magen och  elektroner i hjärnan. Helt sjukt egentligen. Jag känner det extra mycket när det var ett tag sedan jag verkligen dansade, den här veckan har jag som sagt dansat sjukt mycket mer än vanligt och det känns som att jag bara vill dansa mer. Jag vill satsa på det här.
Jag vill satsa.



















Annars;
AWESOME!
Kul att alla videor är typ lika awesome (ja jag spenderade två timmar med att bara kolla på hans videos häromdagen) ...n I will tell ya, it was sweet.



Phatsu

Vill bara lägga till att även fast det är skit som händer så har jag ju inte planer på att dö som jag insåg nyss när jag läste mina inlägg att det kanske låter som. Egentligen är jag sjukt lycklig över att finnas och vara den jag är. (skulle uppskatta lite mindre fails dock)


Annars, schööön låt


Palla rubrik eyy

Hey blog, what uuup?
Jag kanske ska börja blogga mer alltså. Det är fan inte lätt då man varken lätt då man har gått från att bo spartanskt till att inte bo någonstans. Yep deet är sanningen, men jag börjar få hopp på världen igen efter att det har gått skit i ungefär tre månader. Jag svär det blev värre sen jag skrev förra inlägget tillochmed. Men som tur är finns det många människor där ute som inte är dåliga, tråkigt att dom dåliga människorna tar större plats i samhället dock.
Vet inte ens varför jag skriver här nu, har absolut ingenting att säga. Kom bara och tänka på att det var ett tag sedan jag skrev igår.
Alltså jag kan bara säga förlåt för det värsta som finns är fan när folk bloggar och ba "ASSÅ JAG HATAR DEJJ!!!! VARFÖR GJORDE DU SÅ?" och bara klagar skiten ur sig sen berättar dom inte, alltså whats up med det? Vill ni att folk ska ringa eller? Varför skriver ni det på bloggen? Vill du ha ut era känslor eller? Skriv det på en fuckin A4 och släng det sen. Ofta vi som läser blir tillfredstälda med tanken"Happ nu har det hänt något" sen bara går vi vidare. Where is all the dirty information? Jag vill veta allt. Bring it!
Jag fick lov att säga så bara för att jag kände att jag gjorde det själv (kommer göra det mer snart)..fail

Jag har kommit till insikt med mycket saker om mig själv de senaste månaderna och har förändrats så sjukt mycket, helt sjuuukt mycket. Det är så jävla mycket skit som har hänt, det är några bra saker och några saker som är awesome men inte så bra... Jag tänker tyvärr inte gå in på mer detaljer för det är typ tre månaders sammanfattning, orka det när jag skriver typ hur mycket som helst fast jag inte ens har något att säga.
Men alltså jag har verkligen börjat undrat vart jag står som människa. Vad har jag för åsikter? Vad vill jag? Det känns som någonstans har jag liksom råkat tappat bort mig själv i all skit och nu börjar jag hitta tillbaka till den jag är, fast jag vill samtidigt vara den jag var tidigare iår. Allt bara snurrar.
Den största frågan är fan vad hände med dansen? Jag ville så gärna och nu har jag börjat dansa mer igen. Alltså den känslan jag får när jag dansar går inte ens att beskriva i ord. Mest rörelse kan man beskriva den med. Då kommer vi vidare till nästa fundering. Varför ska det vara så dyrt att dansa?
Jag vill fan inte sitta där på ICA som en bitter 45 åring och undrade vart fan livet tog vägen. Jag vill sitta där med fuckade knän och ryggskador och tänka, vilket liv man har haft..




16 år och fylld med drömmar, vad hände?


RSS 2.0