..

 

HAHA i wish......

Bloggperiod?

Svar ja, de har jag.
Igår efter jag satt och skrev mitt inlägg från mobilen så ringde johanna mig och berättade att dom satt på snaps vid medis, 10 minuter gång från mig!!
Snaps är utan tvekan en av sthlms bästa uteserveringar, enligt mig iallafall. Men de känns så ovärt att gå dit när man vet att Hellströms som har öl för 29:- istället för 58:- ligger runt hörnet. Vilket gör att jag aldrig går till Snaps. Men igår var jag där, sen hellströms, sen ojojoj. De va roligt och hade bra sällskap.
Men my age börjar ta in på mig, drack fyra öl (Iförsig la jag mig kl. fyra när jag skulle upp sju) Men nu sitter jag här med baksmälla, wattahell???Blev ALDRIG bakis förut. De är så tråkigt. Nu ska jag sluta upp med alkohol, de är inte värt det om man mår dåligt. På riktigt. Jag vet att folk säger sånna grejer ofta men dessa personer (de jag tänker på) blir alltid bakis och har alltid blivit det så att dom är ändå "vana". Jag har aldrig blivit bakis förens nu, nu är de liksom verkligen inte värt att dricka. Plus att jag inte heller tycker om den jag blir när jag dricker heller. Jag chillar hellre för jag blir så jääääävla hypad när jag har druckit. Jag är redan född som världens mest speedade och klantigaste människa och när jag dricker blir jag ännu värre. Usch.
Jag har avlagd ett sånt löfte förut, de var i dec 09 och då drack jag ingenting förens i slutet av juli 2010. Jag kan göra så, den här gången kommer jag inte lägga av helt som jag gjorde då, men jag ska dra ner på mängden och tror jag ska börja köra på drinkar. Nice att stå och sippa en sex on the beach en helkväll istället för att hinka bärs.
Berns på lördag. Sex on the beach på lördag.

Anledningen att sex on the beach just nu är swaggdrink number two är för att sex on the beach riddim är något av de sjukaste jag (ni, alla) någonsin hört.
Ska bomba lite musik nu också, den kommer finnas där. De sjukaste är att på sex on the beach rytmen så är alla låtar ungefär lika bra


Swaggdrink number one kan jag berätta om en annan dag.


Nu tänkte jag göra ett litet låtmaraton med mina topp tio just nu! Båda gammalt och nytt fast mest nytt eftersom de har kommit så mkt bra grejer på senaste! 
OBS. dom ligger inte i ordning. alla kom på första plats

Konshens - Simple song


Konshens - Nuh pull it up


Charly Black - Sweetest touch


Tarrus Riley - Come Ova


Jah Cure - Never find



Rock City - Only yours


Bramma - Bad fi real


Vybz Kartel - Bike back


Wayne Marshall - Fresh


Alaine - When mama prays


Cecile - Love you


Tänkte först skriva motivering (vet inte varför) men sen så tyckte jag att dessa låtar är så pass bra att man inte behöver berätta varför som är bra.
+ Att ni borde lyssna på HELA sex on the beach riddim.


Mitt rosa hår!



life

Nu gör jag ett inlägg från min mobil av helt okänd anledning (döda tid) för att det kommer fan ta en timme innan jag är klar, jag hatar att smsa från min nya telefon. jaja, nu ska vi komma till skott. Har ni någon gång kommit på er själva att tänka på hur bra ni har det? Gjorde de i föregår. Hade en så rolig dag, gjorde inget speciellt. Var på stan me Yassin sen åkte vi hem till mig, där vi mötte A sen lagade vi min favoritmat och chillade. Sen när jag var på toa och hörde de andra snacka och skratta, då tänkte jag "jag har så sjukt bra liv" . De är sådana tankar som man lever för! Även om livet kan vara så sjukt hårt ibland och det känns som om man bara vill lägga sig ner. det är då man måste tänka på alla fina stunder livet gett dig och hur mycket man har kvar. Alltid är det hoppet som kommer att göra att du inte dör. Håll ut! Det funkar alltid, men om du lägger dig ner så kommer du ligga ner. Du styr ditt öde. I fredags hade jag sån sjuk stress, satt helt ensam och stressade i flera timmar sen tänkte jag fuck this. Jag kan sitta här ensam och må dåligt, ingen kommer komma och klappa på mig, ingen kommer åka och ge mig en kram. Därföre tog jag min stress, la den på ett hemligt ställe och gjoree mig iordning sen taggade jag själv till en skön klubb och dansade. Träffade lite folk och hade roligt, ingen stress. Med allt detta vill jag få fram att livet är den största gåvan ni har fått och man ska alltid leva till 100% . Alla borde göra det, jämt. Vilken fin plats världen hade varit!

oversize

Saker som suger: Oversize.
OMG de är så fult jag är så jävla trött på att se svarta långkjolar vart jag än vänder mig. Jag vill inte se era stickade tröjor med en t-shirt i xl över en jävla klänning som är en small men ser ut som en large. Blöblöblö.
NEJ! Jag sa NEJ! de e fult

Jag hade också oversize i början när de kom typ 2008 men alltså de har gått tre år herregud jag vill inte se tyg.  Jorden kommer gå under snabbare om vi fortsätter att plöja tyg såhär. herregud. Nu ska jag hem och slänga allt jag har som är oversize, just to make a statement.



Kvinna

Nu ska jag skriva någonting som jag vet många kan bli arga av. Mannen och kvinnan är så druktansvärt känsligt ämne att snacka om men de här är min åsikt och den står jag för. Förstår absolut om eran är annorlunda, och kan själv tycka att min egen åsikt känns lite old school och skruvad ibland. Vill att ni ska läsa detta inlägg med en open mind och försök och släppa lite på tyglarna ni har kring era åsikter om att mannen och kvinnan är gjord för samma sak.

Kära kvinnor där ute. Tänkte skriva berätta om några vackra ord en man har delat med mig om just oss kvinnor. Kvinnor är något av de mest speciella som finns. Jag tänker berätta de här på samma sätt som jag fick de berättat för mig. (Ungefär eftersom samtalsämnet har kommit upp i olika omgångar, de blir mer en sammanfattning) Jag anser att man ska spela på sin kvinnlighet jämt. För att man vill aldrig miss out på att vara en.
Vill börja med att säga att jag är inte homofob, jag vet att detta är ett superkänligt ämne, jag tycker man ska ha rätt att älska exakt vem man vill. MEN jag anser också att de finns inget vackrare än en man och kvinna i par.
Jag anser att 
Anledningen att jag berättar detta för er är att jag vill att ni ska förstå hur speciella ni är som är födda till kvinna.
Nu ska ni få höra vad min kompis berättade för mig om kvinnor. jag kommer berätta de hela som om ni vore mig!

"Amanda, grejen är att du är född till kvinna, vilket gör att du inte kommer förstå hur speciella ni är. En kvinna är de vackraste som finns på denna jord. Har du tänkt på hur lite låtar de finns som kvinnor har gjort till män när du börjar tänka på hur mycket låtar de finns som är gjorda till kvinnor.*Hur en kvinna är byggd är hon inte ens byggd till att utföra hårt arbete, de är mannens jobb. En man är gjord för att lida och en kvinna är gjord för att lindra"
*den grejen har jag börjat tänka på mycket, jag tror kvinnor tror att dom gillar män mer än vad män gillar kvinnor, men alltså när man börjar tänka i andra banor så avgudar män kvinnor

Och tro mig dom har orden kommer aldrig ha lika mycket inverkan på er som inte har hört de från en karl.


De här hör ju verkligen inte till ämnet hur speciella kvinnor är men de är såhär jag lever.

Jag vet att de här egentligen inte har mycket att göra med orginalämnet och egentligen ogillar jag att diskutera såna saker öppet, speciellt på internet eftersom folk kan bli väldigt upprörda.
För det första. Jag skulle aldrig låta en man ta hand om mig. Jag står på min egna två ben och kan ta hand om mig själv. De jag kommer göra, de är att ta hand om min karl. Den personen jag har en kärleksrelation med är fan den som är lyckligt lottad, jag lovar. What I do for my man and what my man do for me. Alltså om de skulle ligga lika (att vi gör samma saker för varandra skulle de vara ett fail) kanske därför jag har min eviga prestationsångest?.
Vilket kan mycket väl vara värt. Jag skulle inte vilja att min karl städade hos mig, vek sina egna kläder (ännu mindre mina, ni förstår), tvättar sina kläder, bäddar sängen. Ni förstår allt praktiskt ska skötas av mig, jag är kvinnan. Jag är basen till allting. Dock ska ni inte tro att folk kör med mig, jag gör allt detta när de behövs. Säger du till mig kommer jag be dig att göra jobbet, fast jag blir väldigt sällan tillsagt.. Brukar tänka själv att de är sjukt men målet med detta är om vi någon gång går skilda världar så ska jag vara den personen han tänker tillbaka på och känner att om någon kunde ta hand om en man så var det hon.
Juste måste lägga till detta. FRESH EVA CLEAN!!!! när jag blir singel går jag upp i vikt tvärsom mot resten av befolkningen. Varför ska man vara fräsch som singel ens? De är det här felet hela världen gör, alla tar allt som har för givet. Men när jag har karl. Då är jag som fräschast. Sköter om mig själv till 10000000 % och den dagen jag skaffar myskilon är den dagen jag dör.

Vill lägga till att jag kan pinna på de här ämnet föralltid. Men vi måste lämna de någon gång. Innan vi avslutar detta måste veta skillnaden till att vara dick whipped och vara kvinna. Linjen är hårfin, du ska inte lägga dig för det din man säger åt dig. Envis av natur, stå ditt kast. Du ska aldrig låta han tro att han har dig 100%, tar han dig för givet är han inget att ha.

Jag vet själv att när jag läser detta tycker jag också de hela är lite vridet, eller de sista i alla fall. Men ni som känner mig så vet ni att jag redan har ägnat hela mitt liv på att vara bäst på saker.




Så speciella!!


RSS 2.0