wattahell





Det är ju omöjligt att stanna på en vikt som fortfarande är för hög för personen i fråga, hur fan kan man lyckas med det då? Antingen äter man mer och oftare så att ämnesomsättningen ökar i helhet eller så äter man mindre. Ibland är det så svårt att veta vad man gör för fel! Äter man för mycket eller för lite???

Filosofi?

Tänk att allt i hela livet handlar om vad man gör det till. En negativ tanke kan förstöra en cirkel av bra tankar. Det jag lever efter är att man ska aldrig erkänna för någon annan vad man inte tror kommer fungera.
T.ex "Jag kommer aldrig gå ner i vikt" - Klart som fan du kommer stanna på samma vikt.
"Jag aldrig för bra killar" - Du kommer falla för dåliga.

Om ni ska leva efter min livsfilosofi, som är den bästa lever ni med att "Klart jag kan det, jag får alltid vad jag vill"
Även om ni känner som att det här går inte längre, jag kommer inte klara det. Låt aldrig dom orden passera era läppar, för sekunden ni bekräftar med någon annan att ni kommer misslyckas, tro mig då kommer ni göra det.
Tänk att livet är så pass enkelt. Det enda man behöver göra är att aldrig sluta promota sig själv.
Om du inte vill ha dig, vem vill??

Du behöver ju inte följa alla böcker om how to live your life, du behöver inte stå framför spegeln och säga "jag duger" För that is bullshit. Du är vad andra människor ser dig som, tyvärr. Jag anser det iallafall. Det handlar om att vara bäst, det är meningen med livet. Att vara bäst, på allt.
Det skulle aldrig falla mig in att göra någonting halvdant. Man måste ha det tänket om man vill komma någonstans här i världen.




Sthlm är bra underbart ellerhur?





Lägger till detta lite efter, var och kollade gamla inlägg i min blogg för kul skull. hittade detta som jag har skrivit.

"Varför detta flyt? Jag har aldrig flyt, är det verkligen ett nytt liv jag skapar? Amanda som har flyt. 
Jag tror jag skulle gillare, en brud som glider och säger "Det löser sig, det gör det alltid" För det verkar uppenbarligen som det gör det nu."
 
2009-07-27

Är det inte ganska coolt att jag har blivit någon jag har önskat att vara. Jag menar kolla på mig, de löser sig alltid.

5 saker som aldrig kommer hända på min blogg


  1. Ni kommer aldrig se en länk till en rocklåt. jag accepterar inga andra musikstilar än reggae och dancehall. sen finns det ju annat bra, t.ex hiphop, soul, dubstep och sånt men nej. jag kan ärligt säga att jag respeterar inte ens annan musik än den jag tycker är bra. Tycker du om rock och pop? ill pity you.
  2. Ni kommer aldrig se någon "gästblogga" i min blogg. varför ska någon sätta sina lortiga fingrar på mitt tangentbord och skriva saker. jag antar att ni typ fyra personer som läser min blogg vill kolla vad jag har att säga, inte någon annan random.
  3. Ett "jag är så besviken på dig"-inlägg. HAHAHAAA! aldrig skulle jag skriva utan att nämna namn att jag är besviken på någon i min närhet. Vad är det för bullshit? säg det i verkligheten och skriv det inte på internet s¨att alla kan se. Whats going on i mitt liv är liksom my bizz.
  4. En riktigt djup kärleksförklaring. Just cuz i dont do that
  5. Ett inlägg vad som egentligen händer. Som att jag egentligen avslöja i min blogg whats going on i mitt liv. Snälla det är nog ingen som walk this planet earth som jag inte underhållt en stor hemlighet. Nu vet ni. Jag är hemlig.





Nu har jag klagat så mycket att ni är ledsena.. därför får ni en bild där man ser min rumpa bra, då blir ni antingen glada eller avundsjuka. Tack och hej



Big up Shawn Storm

Vadå var det inte billigt att åka till Finland?? Tänkte boka en kryssning, eller typ en tur fram och tillbaka och kom upp i 2000 spänn. Finland ligger typ ett stenkast bort?? vafan, varför tar kryssningen 16 timmar? Är det jag som fattat allt fel?? VA?!  So much frågor..
Ni kanske undrar varför JAG ska åka till finland när jag alltid har vart en stark motståndare till finland. Eller i hemlighet, inte som om jag har gjort något mer drastiskt än att snacka massa bullshit. Mest för att jag tycker dom är bleka, fula, dåligt land och dålig invandrarpolitik. För att inte tänka på språket.. usch. Nu är det i alla fall så att jag har bra anledningar att åka dit och därför gör jag det, inte för att jag tänker säga shit till er. HÖR NI DET??!?! nej klart ni inte gör, dataskärmen skriker inte...

Igår blev jag mitt på dagen dundersjuk, kul. Så idag sitter jag hemma framför datan när det är typ 25 plus. Då kan man nästan tycka att det är tur i oturen att jag igår kom på att jag inte hade laddat ner nya riddims på ett tag. Är uppe i 60 nya riddims och 476 nya låtar. Dancehall/reggae, är det ens skönt att dom släpper så mycket?
svar; För det mesta svar ja, när man är har vart en lat och upptagen jävel svar nej.













Alltså Aidonia din motherfucker, vet inte vad det är han gör men jag dör. Varje gång dör jag, han är typ för bra. Nej vafan jag kan itne ens beskriva känslan. Jag har andra favoritartister men aidonia beats dem baddd. Han är bäst helt enkelt, tråkigt att han inte släpper mer bara...

tank att jag skrev allt detta som ett sms

Har ingen aning hur detta kommer gå för jag är på min mobil ute i den fria världen och härjar. För en sekund sen tänkte jag skriva en inlägg om er mina "läsare" as if I had any haha.. Men sen kom jag på att nej, varför ska jag göra det? Ni får skaffa egen blogg om ni vill diskutera er själva. I lördags sa jag upp min lägenhet lite spontant sådär. Hade tröttnat på den och kände, nej nu vill jag ha en ny. Så jag ba gjordere!! Om du är stubborn like me så funkar såna saker. Kommer inte direkt sitta här om en månad utan lägenhet, kanske ville bevisa något sen jag förlorade lite warrior woman när jag fick min allergiska reaktion. Fick lov att göra något för att bli tillbaka på spår igen. Vart vill jag bo? Egentligen inte utanför alvik utan typ odenplan, st eriksplan eller gullmarsplan, årsta berg någonstans där det går fler än en tunnelbana och helst i stan. Förutom årsta men det funkar ändå. Vet inte riktigt om jag kommer hitta detta men jag kommer hitta ett ställe finare än det jag har nu, eller typ större i alla fall. Egentligen flyttar jag för att jag inte har ett bord och för att mina flyttlådor står kvar fast jag flyttade in i augusti, fail?

mhm

Igår var jag på hellströms och drack öl. Kommer inte ihåg hur mycket öl, haha tappade räkningen där någonstans.
Började tidigt och slutade vid halv ett då jag åkte hem, somnade på tunnelbanan, vaknade när dörrarna stängdes i Alvik, som var slutstationen. Fick jag åka med till tunnelbanegaraget och vänta där i typ 8 minuter. Njöt till Buju Banton så mycket att jag gick in i sömn. 
Gick jag upp klockan sex, kände "fan är jag fortfarande full?" Åt frukost, klädde på mig. Skulle precis gå när jag kom på att jag hade gått upp en timme för tidigt. Vilket var typ det bästa som har hänt mig, så jag sov en timme till typ.
Morgonmöttes av sol och Buju Banton samtidigt som jag kände fan vad stort livet är. Biggest gift of all time! Visst kan det vara svåra perioder men over all är livet bra underbart alltså.

Jag vet det är en tam bild men vi ska kolla skillnaden på
bild 1 (första ölen)




och
bild 2 (gick över på mjölkdrinkar, 68:- ser onekkligen mycket nöjdare ut)





Sofia och jag är typ de sjukaste radarparet. Folk har trott att vi är ett lesbiskt par, syskon (av någon jävla anledning??), folk har frågat mig hur jag har mått när dom sett mig utan Sofia. Galet. Här får ni en inblick i vårt fantastiska liv

Sofia; new york stekarn


Park


Kepsfail



Hellströms win



Lite fest.


En lycklig karl som inte syns


VODOO!


En fin mössa

David blev du ledsen?

hahaha


skön t

I nästa inlägg tänker jag berätta min teori om absent och present. Eller min teori om mig själv om present och absent. Idag tänkte jag berätta för er att god is not sleeping. Igår höll jag på att argumentera om mina bra gener och att jag förstår varför folk vill ha mig till barnafödande, fast det är synd för att det är större risk att jag skulle vakna upp som en kines än att bli gravid och behålla barnet.
Mystisk händelse 1;
Igår under personalmötet blev jag högröd, fick feber och världens huvudvärk. Alla trodde jag skulle bli sjuk men när jag hade slutet jobba åkte jag hem och sov i 20 minuter innan jag åkte vidare till min klasser.

Mystisk händelse 2;
Idag när jag åt lunch (åt jag resterna från igår) varpå jag fick feber, blev beyond högröd ..typ illrosa/röd och världens huvudvärk. Vrpå jag insåg att detta är en allergisk reaktion.
Det var inte ens konstig mat, de var tonfisk i tomatsås med pasta.
VA?! JAG??! Men mina gener är ju bäst? så känner jag, jag har aldrig kännt av något för jag är ju värsta warrior woman. Men nej, inte när jag började argumentera om det.

Dagens outfit:
Rosenröda utslag överallt

RSS 2.0