Amentja



Snart ska jag nog tatuera mig igen, inshallah!
Fortfarande blivit dålig på att skriva här, tror att det är för att jag är upptagen med annat (uppenbarligen?) jobbar mycket. För att det vill ni ju höra. Vet inte vad jag ska skriva, har inget att klaga på längre. Kanske inte ens borde klaga? Ska jag bara skriva roliga saker?
En rolig grej; häromdagen kom jag på mig själv att leta efter "Riddims" i min Ipod, fast jag kom på att det hette album. Reggaeskadad?
Nästa vecka kommer demarco och vi har bokat flyget till summerjam. Skönaste gänget åker. Artistsläppet är galet, fast man kunde ju önska att Aidonia kom. Fast Busy kommer. Och massa andra, asbra. Skulle vilja se Sizzla, såg han 09 men det var en ganska dålig konsert för att vi fastande och han började för tidigt (Vilken artist börjar spela elva på en klubb som stänger tre????) då såg vi bara hälften..

Varför finns det inga snygga tighta kläder i butik längre? Allt som finns är romantiska blommiga blusar, fuck that. Nej men det kan vara jättegulligt, men man tycker ju att butikskedjorna kan tänka på oss som faktiskt är trött på oversize-tröjor. Det är skitsnyggt med over-size fast inte på exakt allt. Jag har inte köpt överdelar på hur länge som helst för allt är oversize och det har jag redan. Måste man åka till whitetrash butiker för att få tighta kläder eller? Och dom kommer förövrigt ändå vara fula. What about oss som gillar kvinnokroppen? Jag vill inte se ut som en påse i sommar.. 


Yo

Idag har det hänt bra saker. Jag lärde mig hur man lägger till klipp på min blogg. Något jag inte kunnat göra nu i en vecka för jag har varit för dålig.

Sen tänkte jag lägga upp två dansvideor på mig själv! ah denni!
Lite presentation innan;
Det är bara improvisation så det här är inga korografier jag har gjort och jag kan säga att det händer mycket koreografimässigt. Men ibland vill man ju bara lägga ut och promota sig själv, sen kanske jag kolla om två månader. Lägger ut en ny och tänker "fan vad dålig jag var då" Vilket skulle kännas bra. Så nu ska jag kanske börja följa min egen utveckling, eller? I dunno













Nu när jag vet hur man lägger upp videoklipp ska ni allt få höra! Twin of twins alltså dissar som vanligt men det vi ska promota lite är väl att Busy signal faktiskt promotar homosexuella. Vilket är väääldigt stort steg i dancehallvärlden. Om ni vet någonting om kulturen vet ni att det här händer inte på daily bases. Ska jag erkänna något som kanske är provocerande så bryr jag mig inte om jamaicaner hypar gay eller inte. Tycker att hatet är en stor del av kulturen så den kan vara kvar där en stund. Inte för att jag står för homofobi men jag tycker deras dissar och metaforer är underhållande.
Busys låt är ju gammal men twin of twins låten är väl lite nyare.

Busy Signal - I love girls that love girls (om ni vill kan ni skippa introt som är 2.45 långt)
Vi hör ju texten, helt underligt att någon dancehallartist någonsin skulle sjunga en text som har någon åsikt utan pure hate till homosexuella. Jag menar Bounty Killer blev anklagad på 2000-talet att vara gay för att han medverkade i en No Doubts videor och deras trummis gillar att vara naken i deras videor.


Twin of twins - Reasoning
De enda artisterna jag hörde kommentera Busys låt var twin of twins. Fast här låter det som dom säger att påstående är falskt. Betyder det att dancehallvärlden har accepterat lesbiska i alla fall? Jag menar skulle Busy biggat en kille skulle nog Busy inte finnas längre.
"Unu feel Busy signal should have vex ova dat its not like the twin dem called him faggot"

Wattahell liksom

Konstiga störningar. Jag vet inte om detta är ett västvärldensyndrom? Är det inte någon som vet? Självklart vet ni inte för jag har ju inte ens börjat berättat än. Men en grej jag känner mig jämt tvingad till är att vara bäst. På allt. Har ni någonsin känt samma sak? Igår när jag satt och filosoferade mitt i natten kom jag på att jag själv anser att mitt sämsta personlihetsdrag är att vara mänsklig. Det är enligt mig alltså det värsta man kan vara. Vilket uppenbarligen är fel, också. Allt är fel. Okej nu har jag såna här dagar. Saker som jag vill är att det alltid ska vara

·         Mest städat hemma hos mig.

·         Vill vara bäst på dans.

·         Snällast av alla.

·         Mest hjälpsam av alla.

·         Lite starkare än alla andra.

·         Jobba hårdare och bättre än alla.

·         Kunna allt vi har på mitt jobb bättre  än alla andra.

·         Vara lite trevligare än alla andra.,

·         Ha lite mer än alla andra.

·         Träna mer än alla andra.

·         Ha tid med alla mina vänner, lika mycket. Varje dag.

·         Ha kontakt med min släkt varje dag.

·         Tjäna pengar varje dag.

·         Ha lite bättre liv än alla andra.

·         Vara lite lyckligare än alla andra.

Okej, det här är typ en liten insikt i min hjärna. Och jag vet att skulle man fortsätta ett liv såhär kommer jag ju gå under. Allt i mitt liv som inte är perfekt är jobbigt. Född i jungfruns stjärntecken? Varje dag jag är ledig från mitt jobb känner jag att jag går runt och förlorar pengar. Varje sekund jag inte tränar känns det som jag förlorar fysik. Varje gång jag inte träffar alla mina vänner känns det som om jag är dålig. Skitdrygt är det. Ska man skaffa hjälp för såna här saker eller? Haha. Nej men seriöst, sen kanske alla känner såhär bara att jag är jättesvag så jag känner av det extra mycket?

Min filosofi började klockan halv tre inatt av att jag hade fått tillsagt till mig att var mycket mer aktiv förut och att jag nu hade blivit lat och inte orkade städa längre. Det hela slutade med att jag i e kan sova, ligger vaken med ångest och går upp och storstädar min lägenheten två timmar mitt i natten, klockan tre till fem. När jag ska upp till mitt jobb klockan sju på morgonen. Jag menar storstädar, skurade allt. ALLT. Bara för att det finaste hemmet. Man kan ju inte vara lat.

Lat är kanske det sämsta personlighetsdraget. Ändrade mig. Men mänsklig är nästan lika dåligt.

Menar lite att lever man så kan man ju aldrig vila. Nu ska jag liksom jobba; lör, sön, mån, tis, ons, tors, fre. Sen är jag ledig på lördag. Då vill jag ju inte städa. Men jag måste för gör jag inte det är jag inte bäst. Och det går ju inte för sig (?) Ibland känner man sig verkligen fast vid sin egen personlighet. Det är ju inte som om man kan välja sig själv. Har man en kompis som är jobbig kan man bara sluta umgås med den personen. Men man är ju alltid fast vid sig själv. Skitdrygt äre


RSS 2.0