bra shit

Gandalf the grey



Gandalf the white



Gandalf the BLACK
"Am a put a spell on you motherfucker!"


epic


Ma weekend

Min weekend började med att jag var med Sofia sen åkte jag hem. Skulle ut men de blev ändrade planer. (Mest för att det fanns ingenstans att gå) whe de fu har alla dancehallställen tagit vägen?
Fattar inte ens varför jag skrev om fredagen då det var helt värdelöst, synd att ni redan läst det.

Lördagen däremot. Vaknar (hold on..) klockan tre! haha shiiit. Fett sent I know.
Kliver upp ur sängen gör massa shit sen åker jag till Tyresö där jag ska stå i baren och servera folk. Tänker inte kalla det bartender för jag vet fan inte ens vad det är i en redbull vodka.
Om jag sammanfattar hur detta uppdrag blev mitt är det så att en kvinna som är medlem på gymmet där jag jobbar tyckte jag var bra och frågae om jag ville ställa upp och servera på hennes mans födelsedags fest. Jag sa ja. Back on track nu.
Där står jag i Tyresö och ser ett stort gäng medelålders med cowboyhattar. Dom ska jag med, haha.
Kan ju lägga till att det är fan ingen fucking åldersgrupp som kan festa som medelålders kan. Dom är fan sjuka i huvudet när dom väl gåt loss. Har aldrig serverat så mycket jävla sprit (detta kan också bero på att jag aldrig har serverat sprit överhuvudtaget..) Dom tog bodyshots och hela köret, lapdance, stod på bardisken. You name it.
Slutar klockan halv två.
Då bestämmer jag mig för att dra vidare dit jag vill åka. Vilket är en dancehallklubb någonstans i Globen där Ashman vänder skivor.
Nu byter jag ämne. Att gå på dancehallklubbar är fan en konst för sig. Kan du inte säga nej kan du lika gärna inte gå dit alltså. Alltså man behöver inte ens vara snygg för att bli behandlad på det här viset. En gång när jag går från mitten av dansgolvet (observera mitten, alltså inte tvärsöver hela klubben ens) till baren hinner jag bli uppraggad/"du är fin vill du dansa blablalabbalabba av fyra personer, detta är alltså inom loppet av en minut. Vilket kan vara ganska jobbigt ibland när man bara vill ut och dansa. Men egentligen bryr jag mig inte, jag kan säga nej.
Vilket får mig att byta ämne igen.
Nej jag kanske ljuger. Kan jag verkligen säga nej? En kille på den här klubben vill ha mitt nummer, jag säger okej och ger han mitt gamla nummer. För att jag inte vill att han ska ha mitt nya, för att han är jobbig. Jag säger att försöker han ringa nu kommer han ändå inte komma fram för min mobil ligger i väskan avstängd. Nuff bout that.
Jag och Evelina går ut från klubben, och blir försenade med en halvtimme p.g.a att Evelina är full. När vi kommer till tunnelbanan står han där. Han åker med oss, ser att min mobil är på och frågar
"Aha your phone is on, can *I call you now?"
Vilket jag svarar "No its just on for a minute cuz i wanna check something, but its gonna go off soon"
Gå av med Evelina vid TC där jag ser att det är 45 minuter kvar tills hennes tub går, varav vi åkte in till TC på alviktuben. Jag säger till Evelina, klara dig själv nu. Fuck it jag åker hem.
Snabbt springer jag på tuben igen och tro på fan springer den fucking killen efter mig, sätter sig brevid mig och börja fråga varför jag har gett han fel nummer. Varav jag inte orkar play it nice länge så jag säger "Cuz I dont want you to have my number".
Nu åker den här killen tub med mig till Alvik, jag pratar i telefon hela vägen. Han får sitta där bäst han vill. I Alvik hoppar han av, går med mig dit jag ska. Nu börjar jag bli arg, alltså på riktigt. Det är ett fucking nummer! Vad är jag, gud eller? NEJ!
"Can I pls get your number"
"No I dont want to give you my number"
"But I wanna get to know you"
"I have a boyfriend, stop asking me and go home"
"But I just wanna know you as a friend"
"I dont want to be your friend"
"I like you, you are stubborn"
"Yeah am fucking stubborn, now leave me the fuck alone"
Såhär fortsätter det ändå tills vi når min port i Alvik, MIN FUCKING PORT!

Då jag säger
"There is no fucking way you are entering this door with me, now go home"
"Will you slap me if i kiss you now?"
"Oh wont slap you, I will fucking hit you with this one (*se bild)
"Slap me Amanda, I wanna feel pain"
Varpå jag slapar han och går in i porten.


Den här ringen



Alltså va? säger jag bara. Jag kan också erkänna att han fan fick mitt nummer också, nu ska jag byta nummer. Någonstans i tummultet kände jag bara, Ah men han kan väl få mitt fucking nummer, kan han bara lämna mig ifred, klockan är fem. Jag.. pallar.. inte..
Jävla skit, jag hade ett bra nummer.

Tek whe yuhself if yuh nuh want dead

Am ah get serius.
Vet inte varför men Eloquent. Jag älskar Eloquent. Kommer ihåg första gången (2008) som Lars gav mig massa Eloquent låtar, jag fastnade direkt. Så bra, vilken röst. Det är någonting med hans musik som påriktigt rör mig där inte annan musik gör det.
Det här är aslöjligt men de Lars sa till mig när jag fick låtarna var "Synd att han är död för han skulle kunna blivit stor" Och det är så sant att de gör ont i magen! Han skulle kunna gått så jääävla långt med den där rösten. Den bästa låten jag har med han hittar jag dock inte på youtube. Men aja, jag har pratat om det tidigare på in blogg faktiskt. Hur dog han? Han hängde sig själv efter ha skärt halsen på sin flickvän.
Helt sjukt, de får mig verkligen att tappa hoppet på mänskligheten, om man ser bilder så ser han så glad ut.
Haha alltså ursäkta att jag praar som om jag känner han men jag känner själv att jag bryr mig så mycket. Jag vill rädda världen. Jag vill bara ta ett snack med han, varför slängde han bort allt? Hatar när man ser folk slänger bort sin framtid. Talangfulla människor som skiter i eller dör. Jag hatar att man kan dö..
Eloquent - Take it with a smile
Eloquent - Glorify
Hur fan kan ha dödat något? lyssna på texterna. Dom är ju tvärtemot vad som hände typ. Sjukt.
Jag var inne på hans myspace och snodde lite bilder. Tror (antar) att de är hans flickvän i brunt hår. Fattar ni att dom är döda tre månader efter dom där bilderna är tagna? Dom ser ju aslyckliga ut! Vad är detta? Är jag död om tre månader? Tänk om jag dör imorgon?
Han är ju söt ut, han se ut som han är världens helylle, hade han tagit droger när han dödade henne och sig själv? Man hör på andra texter att han var olycklig men så olycklig? Han ler ju! Varför ser han inte ut som ett psyko? HAN SER JU UT SOM VEM SOM HELST GODDAMNIT!!!! varför är världen ond?
Jag tror jag känner så mycket för att jag vill rädda världen men man kan inte rädda dom som inte vill rädda sig själv.
Aslyckliga!
Han må vara dum i huvudet med vila i frid.

Köttätarn

Igår åt jag kött. För första gången på fem år åt jag rött kött.
Äter kyckling och fisk (vitt kött, cuz am racist..) nej men jag tycker inte om rött kött, det är inte fresh.
Det finns självklart en anledning till detta, den ska jag berätta nu. Rolig, den är rolig.
De hela börjar med at jag åker från jobbet. Nu ska jag hem till Mustapha i gubbängen och äta chorai gerte (vilket alla borde testa för de är fucking gott) Där är jag och umgås. Fram tills klockan tolv då jag tar tunnelbanan hem (detta är nästa sista tunnelbanan). Den går ändå till Alvik, inget byte. Skönt! Går av tunnelbanan påväg hem mot mig. När jag har 100 meter kvar hem ska jag ta upp mina nycklar.
Dom är inte där...

Sista tunnelbana har gått, klockan är ett på natten en onsdagkväll och jag är snart hemma fast jag komme inte in. Kände jag panik? Ja. Vem ska jag ringa? vem tar emot mig klockan ett på natten? Jag känner många som skulle göra det men but still.. u know whats up liksom.
Tankarna börja gå vilt. Hur ska jag kunna öppna butiken imorgon? Nycklarna är på jobb 1 och jag ska låsa upp på jobb 2. Börjar klockan elva. Innan dess ska jag ha åkt till Tyresö, tillbaka till Alvik och till stan igen.
Det hela slutar upp med att jag ringer upp Mustapha och frågar om han har plats över på sin soffa. De har han, självklart. The man is an african goddamnit. Jag går till nattbussen som tar över en timme med byten och shit. Kommer tillbaka till Gubbängen klockan tio över två. Han släpper in mig, jag är all like "thank you, thank you, thank you, thank you" X 10 0000. Lägger mig i soffan.
Varpå han säger det var längesen du åt.. är du hungrig? Jag säger nej de är lugnt.
Tycker ni jag är fördomsfull soooo  ..shut up and tell somebody who cares, men de är ren fakta att utlänning tar oftast inte ett nej när de handlar om mat. (Innerst inne är jag ju hungrig också fast jag vill inte störa mer) Aja. Den här mannen ställer sig klockan kvart över två och lagar mat åt mnig. Alltså fattar ni hur snäll man är då?
Sen när han serverar maten är de två stora köttbitar. Jag har inte hjärta att säga nej. Ska jag komma dit äta mat, åka hem, ringa igen mitt inatten, komma dit igen mitt inatten, bli tillagad mat och tacka nej. Aldrig! Så där sitter jag och äter kött. Helt konstigt. Fast alltså jag är inte ledsen. Jag tycker inte om rött kött. eller I nothing it, så jag väljer att inte äta det. Men krisar det, så uppenbarligen im gonna eat it. Haha, dagens.

fucking dansmaraton

Idag uppdaterar jag min blogg så att det ryker. Snart är jag värre än Kenza. not.

Ska slänga upp en till dansfilm. Det här är en ingenting-korografi, det var Malin och jag som gjorde den på 30 minuter sent en lördagkväll. Its nothing, lite dans bara. Jag har ju lovat mig själv att jag ska försöka lägga upp fler filmer på mig själv.






Sen hittade jag på min gamla tubkanal (som jag glömt bort löseordet till) en annan dans snart är två år gammal. Vad man har utvecklas! Kul att se skillnaden liksom! Gosh jag saknar mina dom där strumporna, dom har jag fan tappat bort, dags för ett par nya. Den här filmen är förövrigt ännu sämre kvalité.




Här är en annan dans jag hittade på tuben som vi gjorde för lite mer än ett år sen. Den är fett slö, kan bero på att vi hade dansat i typ nio timmar innan. Till Amandas försvar som är lite efter ibland så kan jag säga att hon hade lärt sig samma dag, haha.





Den här sista videon är ju självklart tillägnat alla sjuka jävla kvällar man har tillbringat i studion. Alldelens för trött och alldelens för fucking dum i huvudet. Fan vad jag saknar att ha ens dansgäng!



HAHA! Har inte sett den innan! de är min gamla dansklass! fan vad glad jag blir, bästa klassen!



Oh hittar jättemycket roliga filmer på youtube nu bara så att ni vet! Kolla och njut haha.



Från när jag tog ragga (Dancehall) kurserna på KFUM. Ellerhur är de alltid jobbigt att kolla när man dansar? Jag menar jag trodde jag gjorde hur stort som helst, fast det gör jag ju inte. De ser alltid så litet ut!
Fan var jag har blivit bättre på dancehall sedan det här. Haha såg det nu.


dancedancedancedans

Här har ni några filmer från helgens uppvisning! Ni får bara två stycken idag, ska suga lite mer på dom andra.
Har så mycket idéer till nästa år! Försöker få tag i Kerstin så jag vet vad jag ska ha för kurser, kan ju vara bra att veta.

Om ni är den där typen som vill ha asbra kvalité på filmerna kommer bli besvikna, allt är filmat med mobilkamera. Take it or leave it, aiiit


Dancehall nivå 2.
tråkigt att man typ inte ser någonting i början.




Streetdance 10-13 år.
Jag vill bara säga att den här gruppen är så jävla grym! dom är bara 10 år och vissa har inte ens dansat förut!














Nästa år då. Vad händer? Nästa år vill jag gärna ....
1. Bli dansassisten
2. Bli medlem i någon jävla dansgrupp själv, vart hittar man det liksom????
3. Flytta till något annat land och dansa
4. Ha fler kurser
5. Göra bättre ifrån mig
(Det vill säga att jag är jävligt envis och vill inte ens ha den där uppvisningen som det är varenda termin. Jag vet att många elever vill ha den. Men kan man inte bara få dansa? Det tar så mycket energi med placeringar och alla ska oroa sig för vad dom kan och inte kan och blablabla. Bättre om man bara ha den en gång per år. Då har man plötsligt mycket mer tid. Men om dom vill ha en uppvisning då ska jag göra den bättre nästa termin)
6. Dansa mer själv
7. Träna mer själv

Crumble like a bloodclaat cookie

Alltså ris.. Ris är det fucking bäst som finns (förutom dans och musik) alltså jag kan typ dö för ris. Mm Mm mmmmm.

Annars tänkte jag bara hypa en låt som säkert är från 2005 (?) detta var nog den första låten jag hörde med bara kartel. Allra första låten är när han featar Missy, men aja som ni ens bryr er. Men ville bara säga att jag saknar bad man trenden lite. Correct me if am wrong men nu släpps det nästan bara gals tune. Så var det inte för några år sen. Jag menar jag äääälskar gals tune men bad man är alltid bad man.
Jag har nämnt det tidigare att jag tycker de är tråkigt att Kartel börjar släppa så mycket ballader, vilket han har börjat slutat med nu också, puh. Men han är såå bra på bad man! Så bra! Ni har säkert hört den men lyssna igen.


Vybz Kartel - Blood run like taxi

"Bad man like me mek blood run like taxi, BULLET IN! left bwoi body fi di copsy"


.

Bild från tidningen! WIN!





Mi dancers dem ah murda

Nu är dansuppvisningen över. Skönt. Tråkigt också, kommer saknar alla mina små barn. Sitter på jobbet och har missbrukat kaffe, är så sjuuukt trött. Fattar itne hur dete var möjligt att jag var med och dansade samtidigt som jag var lärare under tidigare år. Vart kom alla energi ifrån? Börjar jag bli gammal?
Har redan börjat med koreografierna till nästa år, bra att jag är i tid. Tråkigt att jag kommer tröttna på danserna innan terminen har börjat och att jag kommer antagligen byta dans två veckor innan nästa uppvisning. Thats how i roll liksom. Kan inte göra någonting jag inte vill inom dans. Bra Amanda, du är så pedagogisk. Jag schiiter i.


Dancehall nivå 1! tråkigt att inte alla hade scenkläder på sig. Men man kan ju tyvärr inte få allt i livet.




Dancehall nivå 2.
Fick tillsägelse att klä på sig! Jag tycker synd om Kerstin som envisas med att anställa mig och varna mig varje år. Alltså jag kan inte hålla mig. Min teori är att jag har sett för mycket dancehall i mina dagar, jag menar inget är ju för snuskigt. Fast jag visste att jag skulle bli tillsagd. Åh andra sidan så kommer nog man komma ihåg min dans mest på uppvisningen. För att den provcerade mest (?) Jag borde vara tyst och inte snacka om det men alltså win. Jag blir ihåg kommen i alla fall! Jag vill ju sticka ut. Sen struntar jag i om dom tyckte att det var för nasty. So what? kolla in http://www.dancehallreggae.com sedan kan vi börja snacka. Sitter man och kollar på det hela dagarna är min dans rena barnboken. Jag är inte ens arg, jag förstår Kerstin, de är för föräldrar och klart dom kan bli upprörda. No hard feelings.
Dom är förövrigt påklädda på bilden här.
All Cops Are Sexy Motherfuckers!





Filmer kommer senare idag eller på onsdag, dom laddas as i write!

tonite gal ah get slap inna di club!

Igår vart de en spontan utgång i blge. Det var   ...tråkigt. Fast vart jag förvånad? nej. Det är liksom folket som suger och musiken.. För det första är det ingen som dansar (gå från sida till sidan räknas inte som dans) sen är det typ inga folk, alla sitter ner bara. Det är faktiskt okej att sitta ner en helkväll om man är på sture p och beställer helrör för då är det ändå den livsstilen. Inte för att jag någonsin skulle göra det, fast det är också okej att sitta ner en helkväll om man är på söder och chillar. Men när man är på en klubb ska man dansa. Annars ser det tråkigt? Why should people not be dancin' at a dance?
Men jag och Amanda housade* och körde hårt. Varför ska man give a shit när man kan gå skurk på dom!


Mina air max, numera obligatoriskt varje dag.

















*housade som i att stå och jacka till house-musik. Ni som vet vem jag är borde veta att jag är helt handikappad på alla dansstilar förutom dancehall och afrikansk. Sen modern ibland, men man kan ju knappast göra ett golvstycke i klubben. 







Bästa låten just nu! nästan förutom alla dom där andra bra låtarna. Men bra är den!


blod, svett och whatevah

Idag vare första uppvisningen! de gick bra! Fast tror ärligt att jag blir mer nervös än mina grupper!! haha, jag sitter där och kallsvettas med en puls i 180 liksom. Den bästa känslan är när man får se sina egna danser bli gjorda, de är så coolt. Jag är som en stolt förälder. Stod med tårar i ögonen idag. Fan vad jag älskar dans.!
Filmer får ni imorgon, för exclusive att lägga ut nu liksom.
Här får ni lite bilder i alla fall!

Jag och mina minsta! gangsta rock i tell YA!



Mina västafrikanos













Fick lov att ta en bild efter min klass med Seko hos urkraft. Blir aldrig så svettig som där. Älskar livetrummisar, älskar dans, älskar känslan. Men framförallt älskar jag dansarna! I alla andra dansstilarna ska alla vara bitch, förutom i afrikansk. Det är så bra stämning. Man blir riktigt glad när man går därifrån. Riktigt glad. Sådär glad man bara kan bli av dans, eller en riktigt bra låt. Fast mest av dans.
Jag känner mig förutom typ bitchigast där. Haha, utåt sätt skulle jag säga att jag ser nog ganska blyg ut, förutom när jag dansar då. 100% always. Men i sinnet, jag har en riktig vinnarskalle. Ser jag någon som jag tycker är bra ger jag så mycket för att försöka vara bättre än den personen. Kanske därför jag tar dans snabbt. Klarar inte av att någon är bättre än mig, även fast jag vet att det aldrig kommer vara så.
Det som är jobbigt med dans är att man aldrig kan vara nöjd. Då kan man lika gärna sluta. Eller jag tycker inte ens det är jobbigt. ibland kanske om man tänker på det så. Men jag kommer aldrig sluta, kommer aldrig bli nöjd och kommer aldrig sluta älska att dansa. Att man kan ha den kontrollen över kroppen som dans ger en. Den energin man får tillbaka. När man har en dans och bara kör, det finns inget INGET på denna jord som är bättre än den känslan. Vet inte ens hur jag ska förklara det. Men ni som fattar är de enda som är värda att förstå också.
100% alltid.


ser ni vad jag har för bh eller?


Mi nuh tek press!

Winnings riddim MADDDD!!! Alltså sjukt bra rytm, galet! Det ör ju omöjligt att tröttna på dancehall. Okej ibland kan det vara skönt att pausa med reggae, men alltid tillbaka efter några dagar.. Både dans och musik är helt två sjuukt betydande aspekter i mitt liv. Kan få exakt samma känsla av båda.
Vet inte om ni har fått denna känsla någon gång. Senast jag fick denna känsla var när jag var ute i gamla stan när ashman spelade. Det känns liksom som att någonting (i detta fallet musik) är för stort för att förstå, det blir så mycket känslor att man tror att man kommer sprängas. Låter löjligt när jag ska berätta det här, men det är den underbaraste känslan i hela världen.


Winnings riddim!
Folk som dödar denna är nr 1. Mavado! Nr 2. Beenie man! Nr 3. Aidonia! eller wft alla artister dödar denna! Helt galet bra, allt är ju bra. Hur är det möjligt?


















Ni får en bonus som råkar vara den sjukaste låten på championship riddim! Chino dödar allt på denna rytmen. Jag har sett chino live. Jag är nöjd.


Mer musik sen

Låtarna ni måste höra! Har hittat en bra sida att ladda ner musik! Awesome, jag är glad. Mycket glad.



Säger bara en sak; Sexy bak riddim












Ska lägga upp mer musik snart. Annars är de uppvisning för mina elever i helgen. Kul. Jag ska filma sen åker det förhoppningsvis upp här. Sen ska jag hinna filma en egen dans också var det tänkt. Sweeet

RSS 2.0