Hej

Michael Jackson har dött och mina halsmandlar ramlar.
Yo!

Jag langar livsstatus, hatar och älskar.

Idag tänker jag blogga, bara för att jag inte orkar plugga körkortsteori. Imorgon ska jag gå till körskolan.. Har tappat räkningen på hur många gånger jag har sagt det nu. Idag känner jag mig hatisk, därför ska jag lägga upp lista på saker jag hatar.

Jag hatar
  • Par som förklarar sin kärlek på andra språk än det språket man talar.
  • När människor är stolta över att dom har gett upp saker.
  • När folk inte tränar (vafan liksom?)
  • Fula internetförkortningar.
  • När man lägger upp "Hej-jag-skär-mig-bilder" på bilddagboken.
  • Att man kan skaffa användar namn på Facebook.
  • Att hela Borlänge hypar peace and love fast det är en skitfestival egentligen.
  • Alla jävla festivalöverpriset.
  • När man ska bli sådär "extra galen" bara för att det är festival.
  • När jag känner att jag inte har kontroll över alla situationer.
  • Att jag trodde att min jobbperiod skulle vara längre.
  • Par som inte tycks klara sig utan varandra.
  • Dominerande flickvänner.
  • Dominerande pojkvänner. (jag la upp båda eftersom jag hatar dom på olika sätt)
  • När min mamma pikar mig bara för att hon är mest negativ i hela världen.
  • Att håret slits.
  • Att det är så jävla jobbigt att försöka gå ner i vikt.
  • Att jag inte kan dansa så bra som jag önskar.
  • Att alla i min klass är mycket rikare än mig.
  • Att min familj inte har några kontakter.
  • Söndertrasade strumpbyxor, när det är meningen. Ungefär alla 14 åringar då.
  • Alla särskrivningar på Facebooktest.
  • Att jag ens gör Facebooktest.
  • Sist men inte minst, att jag stör mig på så mycket att jag tror det faktiskt är dåligt för mig.

Så nu har jag hatat klart. Jag måste gå till körskolan imorgon, jag måste göra det. Jag måste också gå till banken. Och ringa ett viktigt samtal. Jag gillar att jag måste göra saker, då känns det som jag är viktig.


En bra låt med Aidonia - In har Belly
Den ligger på Work out rytmen, en rytm som jag verkligen gillar. Den är verkligen dansmysig må jag säga.






Förut gillade jag Vybz Kartel väldigt mycket, fast jag tror nästan att jag gillar Aidonia mer. Han gör ungefär samma stil fast det känns som att han är mer varierande i melodi och jag tycker personligen att hans röst låter bättre. Inte lika bra som Black Rynos röst fast å andra sidan, vilken röst är så snygg egentligen? Om jag någon gång skulle få välja att ha sex med någon bara baserat på rösten (Varför nu det skulle hända?) så skulle jag i alla fall välja Black Ryno. Så om han följer min blogg så vet han det. Fast jag är fortfarande kär i Aidonia.



För dig Travis bryter jag mer än gärna mitt celibat.



Jag är fortfarande i celibat, sjunde månaden tror jag. Jag kunde inte vara mer nöjd, jag tror nästan att jag hatar sex.. Fast det vet jag ju att jag inte gör. Jag har bestämt mig att inte ha en intim relation med någon på ett år. Oavsett vad som händer, eller inte om det skulle komma en snygg kändis. Som Travis McCoy. Fast om inte det händer så är jag fast och nöjd i mitt celibat. Travis är förövrigt världens snyggaste kändis, om inte annat världens snyggaste man. Fan vad snygg han är. Det är bara han som har fått mig att sluta andas en gång när jag såg en bild på han. Herregud

Erykah Badu och livet

Det regnar ute och jag väntar på Jenny. Oftast får man vänta på Jenny, hon är seg. Säger hon tio minuter blir det två timma minst, det är lite tråkigt..

Något som är roligt är med hjälp av mitt jobb kommer jag kunna:
  • Slösa pengar på summerjam
  • Se Beenie man (kanske)
  • Se Erykah Badu (som är helt sjukt)
  • Gå på uppsala reggae festival

Jag gillar musik, jag gillar dancehall. Men någon jag älskar är Erykah Badu. Jag skulle vilja tattuera in hennes ansikte, inte bara för att musiken hon gör är så sjukt bra utan för att hon är så stark. Man mår aldrig så bra som man gör när man lyssnar på Erykah Badu.
"If you don't wanna be down with me you just don't wanna be down"
En vanlig artist/människa skulle utrycka sig mer "Du vill inte vara mig med men jag förtjänar bättre än dig" Men inte fröken Badu. Det är nog det skönaste som någon någonsin sagt i en låt.
Textraden är förövrigt från låten Appletree, jag hittar den inte på youtube så ni får en annan låt som är minst lika bra!




Nattsport

Ibland är det sjukt när folk runt omkring dig själv gör slut, så kan jag känna. Jag fick nyss reda på att ett kompispar till mig gjort slut, det berörde mig på ett sätt breakups inte brukar göra. I vanliga fall brukar jag inte bry mig men nu gjorde jag verkligen det, jag som inte ens tror på kärlek..
Egentligen är jag är nöjd med mitt liv i celibat och ensamhet. När jag lyssnar på folk som har förhållandeproblem tänker jag alltid hur skönt det är att vara singel. Vilket gör mig väldigt glad eftersom jag har hittat tillbaka till mig själv igen, det har varit ett tag nu då jag kände att jag gled ifrån min egna åsikter men nu kommer dom tillbaka. Jag skulle egentligen ha bloggat om det men hade varken tid eller ork. Men nu är jag på G igen, som den kärlekshatande pessemisten, det känns riktigt bra. Konstigt nog!
Jag fick jobb idag, skönt.

Jag gillar dubstep, jag gillar inte Mavado så mycket. Fast det här är bra!


Lars jag erkänner

Okej Lars detta går ut till dig, för ungefär en månad sen sa jag att det inte var något speciellt med låten men ungefär en dag senare insåg jag vilken hit det var..

Fan vilken hit det är!


Oj det var inte igår!

"En blogg som uppdateras sporadiskt' Jag lever upp till namnet!
Det har hänt väldigt mycket under den sista tiden i gymnasiet, vilket man kanske förstår. Jag fick MVG i dans tillslut, utvecklingen i dansen har jag kanske inte själv märkt av så mycket som det syns i mina betyg. Jag har verkligen kämpat och jag är nöjd med betygen även om jag vet att det inte var ett starkt MVG.
Dans och gestaltning A    G
Dans och gestialning B    VG
Dans och gestalning C    MVG

Produktionen gick väldigt bra och vi fick höra att vi har skrivit historia på Haraldsbo, vi har alltså verkligen satt ribban för dansen! Det känns skönt att jag gick i den bra klass jag gick i och nu är det över! Men men jag har aldrig vart så mycket för sentimentala samtal på min blogg så jag lämnar det.

Nu är det bara att lämna Borlänge och ge mig ut i världen, det känns konstigt att vara fri. Mitt första stopp i livet blir Stockholm, just nu letar jag jobb och bostad men jag tror att det kommer gå rätt bra om man är beredd att starta med rum och telefonförsäljning. Det kan ju bara bli bättre än det, vilket jag hoppas att det också blir.

Jag önskar att jag hade mer i musikväg att komma med men nu har jag varit efter i musiken i sisådär en och en halv månad, något som inom dancehall och reggae kommer ta två månader att återhämta sig ifrån, tur för mig att jag har sommarlov då! Snart är det summerjam som gäller, tror att det är 15 dagar kvar idag! känns sjukt. Jag tror jag har en hatkärlek till Tyskland, jag hatade det när jag var där men ändå är det någonting som drar mig tillbaka. Men nu är det bara att peppa inför summerjam! Jag längtar fruktansvärt mycket, hoppas det finns massa roliga danspartners i dancehalltälten och att det spelas massa bra musik!

Jag måste bara slänga upp en låt med Aidonia som gör så att det kittlas i hela min kropp! Man kan inte sitta still



RSS 2.0