Torsdag

Sen sist jag skrev har jag hunnit fixa min data, samlat på mig nya minnen, blivit av med min telefon, köpt två nya Nike AirMax och blivit skickad till kardiolog. Har vart sjuk en vecka. Känns bra (?) går alltid tillbaka för tidigt och blir aldrig frisk men nu körde jag riktig långledigt. Skriver på mobil pallar inte skriva såklart. Måste börja mitt "nya" liv på måndag där jag ska försöka klara allt alla andra verkar ha så lätt med. Filmer å bilder kommer eftersom jag har ny kamera (jihooo)

Men hej

Bloggen. Hej hoppas läget e bra. Jag har jobbat, löst mitt liv, dansat och inte haft tid. Jag ska nu välja att berätta om min måndag. En sjuk måndag. De börjar att jag ska åka hem och vila sen chilla med Yassin. Men nej, jag åker från jobbet linkar Oz så jag kan döda ungefär tre timmar innan yassin slutar jobbet. Vi möts upp vid Hötorget och vi ska käka mongolisk (?) mat. Sak samma vi är ett gäng som sitter där sen folk vill ut , i can roll With that liksom. Sen vi taggar till Grand hotell alltså ouff, det är nu det börjar maxa. Vi börjar med en öl, en shot, en mojito. Vi sitter med tre glas på bordet konstant. Jag har tappat räkningen på hur mkt jag drack och vad jag drack men de ingår champagne å drinkar här också. Från att vi lämnar Grand tills vi står på Stureplan är mitt minne gone jag säger till dig! Och tro inte att det här handlar om att vi gick från Grand till sturep, nej nej vi har åkt taxi till liljeholmen, mariatorget. Alltså de här är mest för att ni ska förstå hur sjuk kvällen va, vi hinkade säkert för 10 el 15 lax och jag är inte riktigt van med den. Hade askul skittevligt samtal. Kommer ihåg att känslan var så bra hela tiden men det är tråkigt att jag inte kommer ihåg någonting av vad som hände lol. Next time, men roliga folk bra mode. Folk dom flippade på slutet men fan sjuk kväll! Ibland är det bara så nice att rida på vågen och se vad som händer. Garanterat hade jag och yass roligare då än om vi hade chillat hemma!

Amendurå

Längesen jag skrev.
Vad har hänt? Allt. Nej det vanligt, fast det brukar vara ganska kul det också.

Komma en timme förtidigt till jobbet för andra gången på en månad, check
Förvirrat mig själv to di top, check
Tappat bort ett busskort, check
Sett Konshens, check
Tränat för lite, check
Levt mycket, check
Varit så boozed att jag inte märkte att en kille blev knivmördad 10 m brevid mig, check
Doktor, check

Ja det är för mycket som händer. Tänker inte gå in på det, kanske kommer med tiden. Mycket som händer nu tror jag aldrig haft så här mycket konfunderade känslor.  ouff stressliv stressliv.



RSS 2.0