Poledancing, världens sämsta vafandetnuärintedansiallafall

Idag tänkte jag uppmärksamma poledancing. Enligt mig finns det faktiskt ingenting som i överlag ser så fruktansvärt oskönt ut som just poledancing. För det första har dom ingen teknik, är lite för stolta, noll stil (varför måste 90% av kroppen vara naken? kanske för att man ska kolla på deras muskler istället för dansen) och att många verkar tycka att det är sexigt.  Varför?
Det värsta är folk på youtube som får för sig att göra någon slags nyskapande poledance stil genom att göra till lugna låtar och blanda in typ modern eller vad fan dom håller på med?

Den videon jag tänker lägga upp här är en tjej, eller en jävligt korkad brud som har fått händerna över en av de finaste låtarna som har skapats Sia - Breathe me. En av de få "ballader" jag faktisk gillar. Tro mig många gånger har jag tänkt gjort koreografi till denna låt, men jag tycker den är för bra för att jag någonsin ska leva upp till låtens storhet genom en dans gjord av mig, jag är långt ifrån proffs.
Sen råkar man på youtube se detta, någonstans i hennes värld kan man tydligen göra vacker poledance till denna låt.
För det första så.
  • Måste hon vara halvnaken.
  • Ha så lite uttryck att en sten har mer karisma och det lilla uttryck är inte det minsta vackert då hon bara ser ut som en jävligt uttråkad prostituerad.
  • Knappast är vig.
  • Förlänger aldrig! detta gör mig mest arg. Aldrig någonsin i detta klipp visar hon att hon dansar, bara klänger på en jävla påle, vafan är det för stil? Sen när blev detta sexigt?
Sist men inte minns kan man ju lägga till att hon har fem stjärnor och många fina kommentarer, inte en enda dålig kommentar faktiskt. Jag tror att hon tar bort dom dåliga och att hon skaffar flera använare för att ranka sig själv.

PinkyGlitterBaby
"wow your amazing, your an insperation to keep me going with my pole dancing, your amazinggg!!! i would love to have a body like yours with all the movements, your so flexible! keep it up!! xxx"

PeachPit1080
"ur an excellent dancer! keep it up! =]"



Ibland känns det som att jag bara tappar hoppet på mänskligheten..


Mavados jul

Alternativ julmusik från Mavado




Dansfilm igen

En dansfilm på mig, Johanna och Amanda som jag hittade på youtube, jag kan ju säga att det hela vart helt okej eftersom vi började med dansen fem dagar innan vi uppträdde (dålig planering från min sida). Lite missöden och liknande men tillslut fick vi ihop allt, kolla och njut, även om njutdelen kanske är överdriven..

Elephant man - pon di river pon de bank är en klassiker enligt mig och fanns faktiskt redan i min hylla 03/04 inhandlad som singel på Åhlens, lite stolt är man ju.


Homegirls

Idag tänkte jag göra ett ovanligt inlägg, ett inlägg som handlar om någon i min närvaro. Den lyckliga personen som jag ska tillägna detta inlägg till är Maja, min barndomskompis. Hitills har vi stått ut med varandra i 17 år.
Första gången var min allra första dag på ett dagis i domnarvet, jag kommer inte ihåg det så jättetydlig eftersom jag var två år (Men jag har fått berättat för mig att det var den första) resten är rätt oklart. Jag vet att vi har alltid vart lika tighta från den första gången vi sågs.
Jag tror rätt bestämt att hälften av alla minnerna i mitt förvar innehåller Maja.  Hur stor den inte alls så stora stenen var, hur någon tjej försökte vara med oss några gånger på dagis utan någon framgång, hur avundsjuk jag var på alla Majas barbies, hur vi lekte med tassen-djuren och alla nattpromender till statoil bygatan.




Hur vi faktiskt alltid har vart där för varandra. Något jag kommer ihåg var i trean på grundskolan då Maja kom springades till mig gråtandes för att hon var med några tjejer i klassen som hade snackat skit om mig. Hon hade sagt åt dom att hon skulle berätta för mig också. Hur modigt är inte det för någon som är 10 år.
Något annat jag minns var när Maja bråkade med en tjej i vår klass i femman som hette Ronja, vet inte vad dom bråkade om, men jag vill minnas att det var ett par vantar inblandade. I alla fall var exakt hela klassen på Ronjas sida, utom en person och den personen var jag. Jag var på Majas sida.  Jag är på Majas sida och hon är på min, det är så det funkar.

Jag skulle inte säga att jag och Maja har en "best-friends relation" vi mer bara finns där. Vi kramas sällan när vi ses eller skiljs åt, vi hörs aldrig varje dag, ringer aldrig och bara snackar skit, tar aldrig bilder tillsammans. Det finns bara där helt enkelt. Inte är vi lika heller.. Jag tror nog inte ens att Maja har gått på någon sport förutom gymnastiklektionerna och studsmatta vi gick på tillsammans. Medans jag tränar mycket är Maja mest förkyld. Båda gillar ris i alla fall. Maja lyssnar på rock, jag på reggae. Maja gillar svart och vit inredning jag gillar färgglad och mönstrad. Egentligen borde vi inte ha mycket och prata om, men det har vi. Vi pratar om allt och ingenting.

Det jag vill säga med detta inlägget är att jag vill säga att jag är tacksam att Maja har funnits där och som en sådan stor del av mitt liv undrar jag vem jag hade vart utan henne.


En annan vän jag har som står mig lika nära är Elin Snäll och jag ställer mig samma fråga, vem hade jag vart utan henne?

Min blogg vaa

Nu sitter jag och söker jobb, det känns bra. Det ska jag göra hela dagen, jag hoppas att jag får ett coolt jobb som jag kan skryta med att ha. Ett jobb där som gör att man blir rik.. En riktigt lyxjobb! Ja det skulle vara något.
Jag skulle nog sätta mig själv i kategorin drömmare, jag älskar att drömma. Det är lite det jag lever av faktist.
Drömma och träna, det är saker jag gillar. Jag borde springa någon mer dag, men jag blir så äcklig. Jag har inget emot svett, tro mig. Men när man blir sådär fruktansvärt anfådd, det är hemskt!
Jag önskar att det fanns en ande i en flaska där ute någonstans. Har ni också lekt med tanken att få tre saker, vad ni vill? Jag har gjort det så många gånger att jag har slutat räkna. Och varje gång jag gör så är det alltid olika saker. Jag skulle nog behöva femtio olika andar för att få det jag vill ha..
En gång när jag och Musa gick på stan sa jag tänk om någon kom fram till dig och sa att du får 10 000 kronor som du måste spendera på onödiga saker (kläder, skor och allt sånt) så tyckte han att jag var dum i huvudet som trodde man kunde spendera 10 000 på en dag. Efter lite eftertanke så insåg vi båda att 20 000 knappt räckte.

Det är sting om typ en månad och jag är fortfarande ett retard i dancehall p.g.a av brist på dator. Min dator hatar mig, den fanns där i typ fyra dagar. Det tråkigaste är att alla videor från Summerjam försvinner..
Det är därför jag inte har skrivit så mycket, jag skriver mest när jag är själv. Speciellt då jag ska göra andra saker som är viktigare, t.ex söka jobb.

Var inne på youtube för en sekund sen, det ser ut som Aidonia dissar både Mavado och Kartel, vilket är väldigt konstigt eftersom M och K inte direkt är bästa vänner. Nu vet man aldrig om youtube har rätt så det är ju inte 100% men det låter verkligen konstigt, jag menar skulle Mavado och Kartel hittat tillbaka till varandra igen? Nej det tror jag inte. Jag har mer koll på portmore empire än alliance men jag vet att M hör mer till Alliance än Portmore så varför skulle han dissa båda då Kartel är ledare av portmore empire?
Dancehallvärlden slutar aldrig underhålla, men vad som en händer står jag alltid på min käreste Aidonias sida. 
He´s the next big thing i tell ya!



RSS 2.0