alo

What ah daay!
Igår var jag ut och tog en öl trots mitt fest förbud. Som jag egentligen la förra veckan och i samma veva halkade jag ut på ett bananskal ner på en reggaeklubb och somnade åtta på söndagmorgon. Vilket är konstigt när jag knappt festat innan jag la löftet.
Idag är än så länge oplanderad. Tar det som det kommer. På lördag ska jag tvätta, på söndag ska jag chilla, måndag jobba, tisdag jobba, onsdagmorgon jobba och onsdagkväll TYSKLAND! Wiho semester. Gillar att skjuta upp på all semesterplanering fram tills någon dag innan så blir det skön stress och tiden går snabbt. Vi har redan hookat massa andra som ska till summerjam och vi är ett gäng på fem personer! Kommer bli feta camp!
Sen kommer jag tillbaka jobbar ungefär två dagar sedan är det dags för DANCEHALL DANCE CAMP! wiho mitt dansläger blir av i Borlänge. Fem dagar med dancehall! Sååååååå skönt att inte ha någon chef som bestämmer hur man kan göra saker. Man får göra som man vill, eftersom jag är min egen chef höhö. Vet dock inte vilka låtar, jag kommer ha dancehall queen klasserna medans Victoria kommer ha dancehall king klasserna.
Vill koreografera till hot wuk med mr vegas men problemet är att den är gammal. Gamla låtar är liksom inte min grej egentligen, av någon dålig anledning. Den låten är ju sjukt bra men den är så mainstream. Verkligen beslutsångest. Eller så blir det bakka di house med busy men den är ju också gammal. Råkade hitta en variant som jag inte hört förut, den låter 90% likadant som orginalet förutom några små justeringar som gör hela låten galet mycket bättre. På ett sätt vill jag inte ha bashment för då kommer jag glida in i mitt "vanliga" mönster som är en aning för manlig för dhq stilen... Roligt. Roligt att man får så mycket saker gjorda.
Sen efter det ska jag försöka spara pengar så jag kan åka ner till the smilin coast of africa och hälsa på alla. (bli brun) och dansa!




Vill ni veta vilken låt som är min absoluta favoritlåt? Den ligger på mest spelade på min mobil och jag lyssnar på den i snitt 15 gånger per dag. Kan man tröttna?
Skulle lätt kunna göra ett helt inlägg för att bara beskriva allt i den här låten som är bra.




Musikvideo på några andra artister ut rytmen! många fler låtar som borde vart med, men kolla och njuuut!


uppdateration

Nytt löfte; Ge mindre av mig själv. Bra nu vet ni.

Jag har asont i nacken jag dör, jag fick väl förvänta mig det efter att ha kört dutty wine konstant i typ två timmar. De va kul. Måste gå ut och klubba snart nu var det ett tag sen. Funderar på castle, men imorgon ska jag titta förbi socafestivalen. mmmm soca mmm...
På lördag har jag audition *dör*
så nu vet ni exakt allt jag håller på med.



Dansar lite.



Winear lite på huvudet. skönt







Igår drabbades jag av min prestationsångest igen. Av olika anledningar, mest för den översta anledningen. Att jag ger för mycket till människor för att jag vill vara snäll fast i slutet blir det alltid jag som "straffas" av det. Ska sluta vara snäll nu. Trodde jag hade lärt mig?
Föddes med kronisk blåögdhet
Vilket det hela resulterade attjag gick ut på en nattvandring klockan tre med tanken "det händer inte mig" ..vilket det inte gjorde heller. Gav jag mig ut på en rutt och hittade ett berg alldelens vid slussen, typ. Inte det berget jag brukar vara, ett nytt. Jag ska dit ikväll igen. Så tyst att sitta och kolla på de enstaka bilarna som åker förbi och du ser inte någon, det är perfekt tempratur och måste vara så poetisk nog att erkänna att den friska havsluften drog med sig stressen från mitt huvudet.



jag ljög

Fan asful text. Ljög. Egentligen skriver jag från min mobil men jag sa att jag hade caps och förlåt. Ska lägga upp en låt imorgon den är bra.

wellington

Hej. Jag tror jag har hittat anledning till min sporadiska uppdatering. Ni vet när livet flyter på? Inte att det är tråkigt eller något utan det händer bara inget sjukt. Då finns det liksom inget att skriva om .. Jag vill alltså bara skriva när jag är bäst eller när jag vill klaga. Idag är det 6 juni. Var det någon som kommer ihåg usajippot för 5 år sen? Nej inte jag heller om det inte var för en händelse. hade sommarlov och satt och kollade på Jay Leno när han berättade att usa trodde att jorden skulle gå under (ganska ovanligt att usa skulle tro något sånt) för att det var 6/6/6. 666 the devils sign haha. Vilket får mig till det jag vill prata om. Minnen! Varför kan man minnas såna saker som är helt onödigt och glömma viktiga saker. Man kan liksom inte välja vad man ska minnas, jag har bara valt ett minne i mitt liv och det var bara för att jag satt och tänkte som jag gör nu. Det var en tant som korsade en gata i falkenberg och jag var 12 år. Det jag tänkte var "det här ska jag minnas bara för att testa hur länge man kan minnas onödiga saker. Håller fortfarande. Tänk vad mycket roliga saker man har glömt bort egentligen. Vad mycket man har gjort som inte finns kvar. Har genom mina år på jorden utvecklat en slags skräck för minnen. När man står i en helt underbar upplevelse och upplever det. Men sen vet man att det kommer bli ett minne, det kommer aldrig vara lika starkt som det är nu och desto längre tid det går desto mindre verkligt kommer det vara. Tillslut kommer det kännas som det aldrig har hänt. Sjukt va?? Fast jag älskar minnen också eftersom det gjort mig till den jag är. Man glömmer bort. T ex min förstå pojkvän och jag var tillsammans i tre år (!) och jag minns typ en vecka. Vad höll jag ens på med under dom tre åren? Haha. Vet inte om det är någon där ute som ser detta. Hellooooo ARE YOU OUT THERE?!! haha.. anyways Tänker ni också såna här konstiga grejer? Kanske är normalt att tänka såhär också, sitter jag här och tror att jag är något. Jag måste göra det här förlåt. 26 DAGAR KVAR TILL VI DRAR TILL KÖLN OCH GET READY FI SUMMERJAM!!!!! OMGOMGOMGOMG!! !!! MÅSTE PEPPA OKEY! OCH FÖR ATT NI INTE ÄR HÄR OCH HÖR MIN EXALTERADE RÖST ANVÄNDER JAG CAPS!!

sl

Varför ger bara sl reseplanerare mig tubtider när jag söker från min gata till gullmarsplan?? Jag vet ju själv att det går en buss typ utanför mitt fönster? Idag när jag gick till jobbet så möter jag bussen efter två minuter. Det låter som att jag har sämsta dagen, det är inte sant

AMA

Har absolut inget att säga.. Hur har alla andra som bloggar tid att uppdatera varje dag?
Fattar inte hur värdelös min blogg skulle se ut då. Typ "idag har jag solat på min balkong, köpt lite glass på seven eleven och såå..." haha värre än nu.
Idag har jag jobbat, klockan 08-1800 mmm skönt... sen tog jag bussen hem som numera är en halvtimmes mindre pendlingstid (!!) varpå hemma möttes jag upp av två glada karlar som lagade mat, riktig mat! alltså inte pasta sen har jag käkat, snackar och nu ska jag sova snart (haha fan jag kommer slösa tid till klockan ett som vanligt svär)

Idag under min lunch låg jag ute och solade på parkeingsplatsen vid mitt jobb. + att jag jobbade lite. Köpte lunch och åt ... och en glass fail



och svar ja, jag har gjort så att jag ser brunare ut på bilden.

Bekännelse; igår åt jag så mycket till middag att jag var fortfarande mätt när jag vaknade. skön t.. speciellt med tanke på hur nyttigt det är att äta SKITmycket sent på kvällen, speciellt snabbmakaroner.

Medans ni väntar på mina nya uppdateringar som jag vet att ni gör varje dag kan ni få höra två nya sköna låtar! kör
hela rytmen Romain Virgo är där

Cecile - Missing you
mysiga lovevibes!



Jah Cure - Mother Earth







25 dagar till summerjam hohoooooooohoohohohoohohohooooo WOOOP

http://www.summerjam.de

RSS 2.0