Lite hits.

Det har hänt mycket den här helgen. Får ta det sen!
Så länge kan ni få två hits som jag hypar just nu, båda är såklart sjukt bra!

Black Ryno - Real Stingers

Freakin superhot röst!





Vybz Kartel - Dumpa Truck


Första versen är sådär men refrängen är sjukt bra och efter det ligger hela låten på en hög nivå tycker jag.


Thats Amore!

Just nu kollar jag på "Thats amore" på MTV, vet inte om någon någonsin har sett på Tila Tequila men om ni har det kanske ni minns den lille Italienaren som var med, det är iallafall han som ska hitta kärleken.
Jag brukar inte sakna att vara kär men jag skulle inte banga på någon att mysa med speciellt när jag kollar på hur gullig han är, som en burk med mys!
Och jag hatar Kim.. Varför är alla blonderade tjejer med silikon tuttar så jäkla fula? Alltså i ansiktet, dom har ju komplex.
Go Dominico!


Idag hade vi premiär med "Skyll dig själv Alice!" Det gick väldigt bra, förutom några fel som man gjorde, fast det händer alltid. Nu är det bara sex föreställningar kvar!

Min rygg.

Idag tänkte jag hedra min dancehall rygg.



Jag langar livsstatus.

Jag känner att jag sviker min nystartade blogg. Jag höll igång där ett tag men nu börjar det plana ut. Så man får väl ta och berätta vad jag gör när jag inte bloggar (Det vill säga de resterande 23 ½ timmarna på dygnet..

Just nu tränar vi som tokar till vår produktion, idag började vi klockan tio på morgonen och slutade halv sju på kvällen, samma sak igår och det kommer vara samma sak imorgon. Och på måndag är det premiär.
Förutom det så peppar jag inför summerjam. Just nu är det Bunny Wailer som spelas i högtalarna! Köpte flygbiljett i onsdags, det var härligt att ha det gjort. Nu finns det liksom ingen återvändo, nu måste man åka. Och det är så jävla härligt!
Jag har många artister som jag väldigt gärna vill se! Det finns några som jag vill halv se men dom som ligger på listan just nu är
  • Bunny Wailer
  • Barrington Levy
  • Buju Banton
  • Anthony B
  • Groundation
  • Ward 21
  • Bitty McLean
  • Freddie McGregor

Superbra låt med ward 21! Jag peppar


RSS 2.0