Kära läsare!

Hej alla läsare!!!!!!
Nej. Jag har inte så överdrivet mycket tid med min blogg nu när jag jobbar(!) ganska mycket. Har lyckats få en tjänst på ett gym för kvinnor som heter Curves. Musikletande går segt och jag är nästan aldrig inne på facebook nå mer. I helgen ska jag flytta till Hagsätra och jag är snart stammis på skatteverket. Livet rullat på som någon av mina vänner säkert skulle säga. Jag har drömt lite sporadiskt om summerjamfestivalen de senaste nätterna och för ca en sekund sedan räknade jag ut att det är exakt  ca 162 dagar kvar, där har ni dagens onödiga info.
Jag har lite mål till min eventuella Gambia resa som jag fortfarande inte är helt hundra på om det blir av (fast jag hoppas)
  • Jag vill såklart vara som alla andra och se jävla snygg ut liggandes, stekandes på standen.
  • Införskaffa mycket snygga kläder billigt.
  • Köpa summerjam-biljett innan.
  • Lära mig köra bil (Aint gonna happend, but still)
  • Vinna pengar
  • Köpa snygga skor
Sådär här är mina mål till min resa, alla som vill får hälsa på mig vill jag också berätta. Jag är väldigt bra sällskap i extra soliga länder. Egentligen är det helt sjukt hur mycket jag gillar att drömma, det är typ det jag lever för egentligen. "Life is happening while you are planning it"  sagt av förtillfälletokändpersoniminalmanacka
Egentligen är det sant men det är ju så fruktansvärt kul att planera, eller hur?!

Nu ska jag slänga upp två olika låtar av samma artist. Dr. Ring Ding är hans namn, ena låten ligger på klassikern Doctors Darling rytmen som ungefär 87% av världens befolkning har hört. Jag ville bara höja upp den här låten igen eftersom den ger mig bra vibrationer.

Dr. Ring Ding - Doctors darling

 

Och en nyfunnen favorit av mig som jag såg nu på youtube lite pinsamt kom ut för över tre år sedan. Texten är ju underbar och såg till min glädje att de mesta är textad i videon så även mina nära och kära som inte är vana att lyssna på samma genre som jag kan njuta av dessa slagord. Även om inte hela låten låter som något mina öron skulle njuta av så är den mer än okej. Måste också nämna att han ser ju lite missanpassad ibland när han rockar loss.

Dr. Ring Ding vs. Mashed beans - Ruff like a rock

 


Nyårslöften och coola människor

Jag ska väl också ta och blogga om det nya året. Nytt år, nya möjligheter. Alltid känns det så skönt på något sätt med ett nytt år. Iår ska det verkligen bli ett nytt år för mig! Jag ska bli en bättre mer ansvarsfull människa. Det är ett av mina nyårslöften. När jag tänker över mitt liv så tror jag att jag är en rätt kass människa eller en riktig medelmåtta i alla fall. Iår vill jag bli lite färggrannare, lite ansvarsfullare, lite mer omtyckt och coolare helt enkelt. Jag är vill vara en cooling iår. Jobba på ett fränt ställe och göra coola grejer. Vad det nu skulle vara i för sig.

Vad gör alla coola människor? Till exempel folk som jobbar på Monki eller American Apparel, dom som bara står där och när man ser dom vill man knappt fråga om hjälp. Vad skämtar dom om på lunchen, eller äter dom kanske själva? Plankar dom eller inte? Vart hittar dom alla sina kläder? Och sist men inte minst, hur betedde dom sig på arbetsintervjun? Det brukar jag alltid undra när jag ser dom, undra vad dom sa på arbetsintervjun..


Nej nu är det nog filosoferat om coolhet, jag ska spela Sims!

RSS 2.0