Go go club riddim!

En stor hit 2009 var gogo club rytmen, har lagt upp en låt tidigare med Black Ryno. Nu tänkte jag lägga upp två till låtar. Båda är bra på olika sätt.

"No girl are no whore, nuff of them just fuck much more
"





Sen får Kartel lite plats i min blogg igen


Prioritera. Jag hatar att prioritera

Herregud, här sitter jag i världens största ångest. När det blir för mycket på en gång så slutar min hjärna att fungera. Jag är stresståligast av de jag känner när det kommer till saker som ska gå snabbt, men när det kommer till psykisk stress är jag nog den sämsta. Min hjärna lägger på riktigt ner. Jag ska självklart berätta hur det ligger till. Någon gång i slutet av februari fick jag lite ångest för att jag inte hade sökt några skolor och tänkte att nu ska jag fan söka åtminstonde en. Då sökte jag PARTS, en skola i Bryssel, en skola jag vill gå på. Tror att man inte var 100% säker att bli medtagen i auditionen som skulle hållas i mars. Men idag fick jag ett mail att den 27 mars (På lördag!) klockan 09:00 ska jag ha audition på dansens hus, Till PARTS som är en av de högst ansedda skolorna i Europa. Med bland annat ett solo som jag inte har börjat med på 60 sekunder. Om jag mot all förmodan kommer vidare ställs jag inför två otroligt svåra val. Antingen skiter jag i slutaudiotonen i Bryssel som är den 11 april eller så åker jag till Gambia som tänkt den fjärde april. Tänkt om jag skulle komma vidare och tänkt om jag skulle kommit in på skolan men valde att åka dit några dagar tidigare istället. Då måste jag prioritera. Jag hatar ordet prioritera. Men jag vill gå dit och ge hundra procent för att se hur det går. Jag kommer göra det. Vad händer om jag kommer vidare? Ska jag ge upp mina största drömmar för att åka till Gambia då eller? Fast nu vill jag verkligen åka dit också, men det kommer aldrig spela så stor roll i min framtid som att gå på den här skolan. Skulle jag komma in måste jag flytta till Bryssel och lämna Musa i Sverige. Det var därför jag aldrig vill bli kär i någon, fanfanfan. Drömmar tar så mycket tid av en och kärlek likaså. Jag vet att man inte kan ha både stora drömmar och vara kär. Det var den här jävla situationen jag har vart rädd att hamna i i hela mitt liv. (Iallafall de senaste åren)

Nu ska jag lägga upp två låtar som jag tycker är bra och som jag sitter och gråter till nu. (Jag har alltid grinat till sjukt konstiga låtar, jag anser att det är för att jag är härdad av all bashment jag lyssnat på.) Jag syftar mest på den första, den andra är helt okej att gråta till för alla.


Konshens ft. Alicia Keys - Broken heart




Jah Cure - Unconditional love


Publish me

Det var längesen jag skrev ett filosofiskt (bittert) inlägg, jag antar att det är sthlmbruttorna med pälsar som har ändrat min personlighet till en lättsam brud som inte har större problem än att bikinin bara finns i storlek 34. Idag känner jag mig lite bitter och ensam. Jag läste ett gammal inlägg som jag hade fått en kommentar på. Jag sitter faktiskt här i Stockholm lite mer än ett halvår senare och undrar vad som har hänt med folk? Jag har också slutat höra av mig till vissa. Ägnar en tanke åt dom då och då samtidigt som jag undrar "tänker ni på mig?" Det finns människor som har betytt så otroligt mycket för mig som jag har tappat kontakten med mer eller mindre. Mest mer. Jag har slutat att skriva bara för att jag är trött på att själv ta intiativet hela tiden. Jag kan räkna vänner i dalarna som har hört av sig till mig under de senaste månadena på en hand. Är det bara för att jag började höra av mig som ni förväntar er att jag ska fortsätta eller? Jag har schysst här också, men jag gillar inte känslan att vara bortglömd och jag tror att det är få människor i den här världen som gillar den.
Jag kanske ska bli lite snyggare och lite känd så folk gillar mig.



Förövrigt saknar jag första månaden jag flyttade till Stockholm. Då jag och Anna hängde på något jävla berg i Stockholm, det som ligger typ vid Mariatorget (där man ser hela huvudstan), jobbade som galningar, var ute på Söderkällarn alldelens för många gånger (Där bartendern också fick någon slags crush på mig*, snodde gratis baguetter och yoghurtar från jobbet, hängde och tanto och livet var nice. Sen hände det något.. Just ja, jag flyttade ut och det blev höst. Resten är historia, men tiden från Årsta berg ligger nära mitt hjärta.
Och för att illustrera hur awesome den tidern var tänkte jag lägga upp en film som är från vardagsrummet i Årsta, en dans jag och Anna koreograferade tillsammans. Anna sa, jag gjorde. Det kan vara något det sämsta som har skapats fast smacken i slutet är helt okey.



*Fick just världens ångest där jag insåg att jag aldrig skulle sagt upp mig utan chillat, jobbar och blivit stammis på Söderkällaren. HAN KUNDE JU FÖR GUDS SKULL MITT NAMN!

Aidonia, igen

Fanfanfan hur sexig är inte Aidonia? på riktigt, han är mitt free card. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den här låten, gillar inte tjejen som sjunger. Men när han viskar och låter sådär sexig så har jag nu suttit och skrikit tjejskrik och nu är jag generad. Det värsta är att jag inte skämtar. Jag fläktar mitt ansikte, på det ocoola viset, det där helt osofta med båda händerna inte det coola med en. Det bästa i låten är när han säger lip efter 2:14 min, fast hela den versen är sick och dont even get me started på slutet "Roll your body right next to mine" JA JA JAAAAA! (även om det inte är Aidonia som sjunger det så kan man låtsas att han säger det till mig)
Den är så slownastysexylovingsong.


Sjukaste koreografin!

Såg den här koreografin på johannen.blogg.se och den är så sjukt bra. Har kollat igenom några fler filmer med samma koreograf men inget slår det här. När jag ser det kryper det i hela kroppen och jag vill bara dansa, dansa, dansa och inte bara ställa mig upp utan gå till en klass. Jag saknar att gå på klass..



låten blir ju tillochmed svängig efter den här dansen.

Gamla bilder





 

























Rerow

Det är så sjukt mycket jag måste hinna med innan jag åker iväg, jag känner mig stressad vilket är dåligt eftersom när jag är stressad får jag feber och då mår jag dåligt så blir jag ännu mer stressad.
För det första ska jag jobba varenda dag till jag åker. Där emellan ska jag hinna åka hem till Borlänge och säga hejdå till min familj och några vänner, typ Maya haha.
Jag vill inte hälsa på för många för jag har planerat in saknad så ni kommer och hälsa på istället..


Ett dramatiskt inlägg om att beställa kläder

Idag när jag satt i mina tankars inre kom jag på att jag måste ringa till och kolla mina drömmars bikini fanns, den fanns men i storlek trettiofyra. En typisk trettiofyra ska man ha mått på 80 runt bysten, inte för att jag faktiskt trodde att jag skulle vara en typisk trettiofyra men jag ligger på 87 cm. Det är helt seriöst sju centimetrar, men vadå sju cm klarar jag(…) Jag jobbar ju ändå på ett bantningsgym. Får bara träna stenhårt i de sista tre veckorna så droppar de där centrimetrarna som vatten. Man kan alltid drömm, eller får jag tejpa tuttarna varje gång jag ska ha den, man ha den det ska jag! I all press sa hon att jag måste beställa något annat från sidan för att gränsen låg på 190 :- så jag beställde en vit bikini i all hast.Det var nog mest för att det var gulddetalj på den, nu när jag tänker efter fanns den i rosa också. Vilken plötslig beslutångest jag fick + att jag har en bikiunderdel samtidigt som jag har 6 överdelar. Konstigt eftersom min rumpa är snyggare än mina tuttar.. Haha jag kanske måste kompensera mina fula tuttar med snygga bikinitoppar. Psykologi

Jag måste komma upp med något roligare ämne att prata om här, fast det händer ju inget i mitt liv. Förutom att jag har för mycket att göra, fast inga saker som är värda att nämna. Jag tror att det är för min stilkris som jag försöker hävda mig med bikinitoppar, mest för att övertala mig själv att jag skulle ha lite känsla.

 Min stil?


Onödigt inlägg om ingenting

Det är så mycket att göra innan jag åker.. Vet inte om jag kommer hinna allting på min långa lista, det är skönt på det sättet att tiden går snabbare men jag gillar att sega. Det är tråkigt utan Musa jag känner mig lite ensam även om det bara ha gått en dag, haha. Det beror nog på att han är så långt bort och jag vet att det är tre veckor innan jag får se han.
Nä fy vad tråkig jag är som bara skriver om förhållande.
 
Hur mycket pengar man än har är det ändå för lite, när jag hade noll pengar var det lite och nu när jag har mer pengar är det lite pengar.



Snygga saker

Hur snygga är inte tjejerna i king of the dancehall videon? Det här är riktig snygg dancehalldans, inte som allt det nyare där folk gör samma moves hela tiden, dutty wine, spagat-ner-på-golvet-dutty-wine eller stå på huvudet. Det var väl snyggt första gången men nu får man faktiskt komma på med något nytt.

Varje gång jag ser den här videon bli jag så avis, dom är så jäkla bra och sjukt snygga. I wish


På tal om snyggt ska ni får se den snyggaste bikinin i världshistorien, på riktigt! jag dör lite varje gång jag ser den. Jag får ett sug i magen, jesus. Tror inte att den kommer ut innan juni, vilket betyder efter min resa till Gambia.

Idag lämnade jag min Musa på Arlanda.. Det kommer kännas så tomt utan honom, speciellt eftersom vi alltid är med varandra och då menar jag jämt, jämt, jämt. Det har inte hunnit känts så tomt än och jag grät inte så mycket, bara lite. Vi kom överens innan att vi skulle vara glada och försökte hålla humören uppe. Vi ska bara vara ifrån varandra i tre veckor men det känns så långt. Just nu är jag hos Anna, det känns bättre att vara med någon för då kan jag fortfarande tänka att vi kommer mötas på tunnelbanan senare. Men jag är glad för hans skull eftersom han ska träffa sin familj.
Här är han, min Musa!


I-land

Denna vecka får ni inget recept eftersom det kommer vara biff i det och kan inte jag äta det ska inte ni heller. Anledningen till detta är att de gamla tanterna på gymmet började fråga när de skulle komma annat än kyckling i maträtterna..
Det är en sak jag funderat över mycket den senaste tiden. Det är min klädstil, jag har ju som sagt ingen som helst stil och skulle gärna vilja skaffa mig en. Men varje gång jag är ute och handlar så blir det något här och där som jag tycker är snyggt, vilket nu har slutat upp i miljarder plagg som inte passar till varandra. Jag skulle vilja ha en american apparel stil för dom är ju stört snygga kläder, men ibland känns det lite för "mycket" ibland skulle jag vilja ja en riktig modebloggar stil och sen kommer det in någon slags bohem där. Inte okej. Jag skulle vilja hitta min stil och följa den så att jag inte står där varje morgon med fem väskor kläder men ack inget att använda.

RSS 2.0