dansjävlaskit

Livet är så jävla surt ibland kan jag bara säga.
Jag önskar att jag vore rik, jag vet att jag förtjänar att vinna på triss eller något annat skit mer än någon annan i hela världen. Allt med dansern stressar mig, mina år rinner iväg och jag är helt enkelt för fattig för lyckas..

Varför startade mina föräldrar inte ett sparkonto som dom satt in alldelens för mycket pengar på?
Mitt sparkonto låg på 12 000 :- Då var jag 18 år när det låg på det, då hade jag levt i 216 månader, vilket betyder att dom har satt in ungefär 56 kronor i månader. Det skulle jag bygga ett liv/en karriär på. Jag borde vara tacksam, men det är jag inte! jag kunde lika gärna inte fått något alls.
Nu vet jag självklart att jag inte är bäst i världen på att dansa, inte bäst i Sverige, inte bäst i Dalarna, inte bäst i Stockholm. Men min passion ger mig potential, däremot gör inte mitt konto det.
Vilken jävla utbildning ska jag gå? Alla som gör mig till något kostar skjortan och är värda mer än 56 kronor i månaden. Om någon ändå tyckte synd om mig och gav mig 400.000 så jag kunde komma någonstans, åtminstonde 200.000:- Jag hade hellre luktat illa och vart ful hela min barndom och haft hela barnbidraget där. 925 :- skulle dom satt in på mitt konto för att jag skulle kunna haft 200.000:-.
Om någon ändå gav mig ett stipendie, fast det är ju försent.

Jag får acceptera att jag var för fattig för att bli något från början.

Dansfilm

Hittade ett klipp där jag dansar på youtube, här har ni den!



Bitty McLean

Jag blir glad när jag vet att jag har sett Bitty McLean live. Men jag vill göra det igen, igen, igen, igen, igen, igen och IGEN!

Vilken röst, det är som att äta guds nektar.

Bitty McLean - Only you




Det här var min ex klass låt. Våran låt, jag blir lite för sentimental, men den är så bra.
Så bra

Bitty McLean - Come to me


Metro och musik

Saker som jag har hittat i Metro.

Här är en kille som vi kan kalla bitter, en riktigt jävla bitterfitta. Han får mig att lägga ner energi på att vara irriterad på honom för att han är så dryg. Jag kan sätta mina sista korvören på att han är över 70 år och sitter och ruttnar på ett åldershem. Gör han inte det är det något ännu större fel på han.
"Det talas så mycket om jobb. Vad är det för fel på det gamla ordet arbete?"
Alf
Vem fan bryr sig vilket ord man använder, det betyder exakt samma sak! Tjackade du dig genom din skolgång eller Alf?


När man varken vill säga det face to face, telefonsamtal eller sms kan man använda sig av Metros insändarsida "Mattias, jag har varit med någon annan. Någon du känner väl."
Din Jenny


Förövrigt sitter jag och är sentimental på sommaren 08 med denna låt.
Still gettin' shivers from this one!




För när dagen har nått sitt slut och man sitter där, är det ändå inte musiken som får en att må bäst?



..
Andra plats i alla fall

Internet

Internet, käre gamle vän internet. Jag trodde att jag inte brydde mig om dig.
Jag har fått igång mitt internet, jag är glad. Mitt första ord var, Facebook! Sen var jag in på youtube och nu ska jag sitta här i några timmar och försöka komma igång med all dancehall jag har missat. Det drar sig mot warseason och jag vill inte ens tänka på hur mycket musik jag har att gå igenom.

Internet, är jag såhär mycket I-land?

RSS 2.0