Bitty McLean

Jag blir glad när jag vet att jag har sett Bitty McLean live. Men jag vill göra det igen, igen, igen, igen, igen, igen och IGEN!

Vilken röst, det är som att äta guds nektar.

Bitty McLean - Only you




Det här var min ex klass låt. Våran låt, jag blir lite för sentimental, men den är så bra.
Så bra

Bitty McLean - Come to me


Kommentarer
Postat av: crapy

jag tkr inte att låten är bra alls MEN den väcker många minnen. Lyssna på låten och läs detta.

Typ vi alla liggandes utslagna mellan produktionsshowerna och;

Matilda sitter och sjunger med lite, gungar i takt till musiken sittandes nästan i skräddarställning på golvet.

Lovisa försöker sjunga med men kan inte riktigt låten fast hon är så fokuserad på att äta sitt äpple så hon inte märker att jag sitter på en stol lite längre bort och stirrar på henne och tänker på spydigt jag borde säga fast orden orkar inte framkallas från tanke till ljud, fast sen kommer jag ihåg att Lovisa är snäll i alla fall och börjar små-le.

Elin S sträcker ut armarna och skakar på huvet när han sjunger "for I love, love youuu".

Cissi sitter och sminkar sig jättenoga men man ser att hon diggar musiken lite då och då. Hon är dessutom nästan helt klar för föreställningen, även om den inte börjar förenns om 1 h.

Malin & Elin N är supertrötta och ligger på varandra och bara stirrar. Då och då kanske någon fråga kommer, typ om Malin tycker att det är kul att köra bil.

Stina står upp och sjunger lite lätt med armarna i kors, stirrandes i golvet fast alla andra ligger/sitter i det lätta mörkret. Sen frågar hon Matilda om hennes fluga sitter helt okej på henne. Matilda ber henne böja sig ner och sedan rättar hon till Stinas fluga. "Så" utbrister Matilda och Stina tackar och ställer sig nära spegeln och nynnar till musiken samtidigt som hon sminkar runt ögonen.

Du äter en hemmagjord sallad och pratar lite lätt med Elin S om någonting. Alla är rätt så tysta och dundertrötta. Men snart är det dax för föreställning. Verna kommer helt plötlsigt in och frågar om vi har ställt iordning våra hattar. Du svarar och någon kommenterar det och Verna börjar skratta sitt intensiva, kramp-skratt och sedan rusar hon iväg, Stänger dörren och lämnar oss i vårat nästan medvetslösa tillstånd och i bakgrunden börjar Bitty McLean - Come To Me att fada ut...



saknar dig. saknar es3dn

2009-10-14 @ 00:53:11
URL: http://crapy.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag fick tårar i ögonen! Så våran klass!!! Jag saknar dig också! och alla andra!

2009-10-14 @ 22:59:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0