Sizzla - The world

På riktigt, den här låten är knappast ny men det är den bästa låten Sizzla har gjort tror jag. Jag blir helt varm i hela kroppen när jag hör den, det är som att den tar min själ och tar ett varv runt moder jord varje gång. Ja jag simmar verkligen med delfiner när jag hör denna. Fattar ni hur bra den är då? Den har tillochmed grön såndär youtubefärg för att jag ska utmärka hur speciell den är!






 


Iförrgår fick jag reda på att Blak ryno lämnar portmore empire, bra tycker jag eftersom han börjar bli riktigt, riktigt bra! Kartel gå ner sig musikmässigt och alla som blir bra lämnar portmore. Förutom Liza Hype, hon blev utkastad .. Vilket fortfarande får mig och undra vad Kartel såg hos henne eller vad hon hade för hemlighet om Kartel som fick henne att stanna tills 2010. Kartel kanske är batty? haha
Nej men påriktigt, tänk nu om Liza Hype kom på han med en man och hotat han att om han inte tar med hennes autotunade "sångpipa" i portmore under 1 1/2 år så berättar hon för alla. Världens bästa konspirationsteori

 


.

"Rädd för att se lite gullig och snäll ut i ljuv pastell? Tatuera dig!"
Modetidningar lol

Bekännelse

Jag gillar Elin Kling, hon är charmig. Fan

Ett till, som jag faktist har ätit!

 Italiensk kyckling med couscous

Färdiggrillad Kycklingbröst

1.2 dl tomatsås (slät)

30 g mozarellaost light

2.5 dl couscous

10 st färska sparrisar

 Toppa 65 gram kycklingbröst med 1,2 dl slät tomatsås och 30 gram light mozarellaost. Ugnstek eller stek i stekpannan till såsen bubblar och osten har smält. Strö över dina italienska favoritkryddor såsom färsk basilika eller oregano.
Servera med 2.5 dl kokad couscous och 10 st ångade färska sparrisar på sidan.


Uppdatetion

Jag tror det var någon gång igår eller idag när jag vaknade som jag kände mig vuxen. Jättekonstig känsla egentligen. Nu har min seriösa sparning till Gambia om en månad börjat, men störst sannolikhet åker jag den 7 april och kommer hem 12 juni. Så två och en halv månad ungefär kommer jag vara där. Från tisdag nästa vecka ska jag jobba varje dag tills jag åker, förutom då jag ska hälsa på min familj och vänner. Jag saknar min mamma och kommer antagligen dö av mammasjuka i Gambia.
Skönt att vara någonstans där man har garanterad värme i alla fall, men jag kommer sakna våren. Våren är alltid den bästa årstiden. Också kommer jag saknar mina vänner väldigt mycket. Men alla får hälsa på, dock är det ingen som vill än. Sen någon gång i allt ska jag hinna till summerjam. Det måste jag, det är 25 års jubileum och Mr.Vegas kommer dit.




Musa är sjuk men ska fortfarande göra armhävnngar hela tiden, jag hotar med att han inte ska få pepsi, det funkar.

Bara Busy gör det

Ofta någon gör en slags remix på Madonnas låt like a prayer fast dancehall och handlingen är utbytt till att röka weed. Lol


Busy Signal - Smoke


Sen en bra låt också, en riktigt "jagönskarattdenspelasutemendetgördenintelåt", den är verkligen perfekt i tempo. Mm mm mm
Enjoy

Black Ryno - Bike back


Skyll dig själv Alice!

Förlåt jag bloggar för mycket nu! men i alla fall så här är ett nostalgiskt foto från min gamla klass (nästan alla) på våran sista föreställning. Som jag gärna vill ha på dvd men ingen aldrig ger mig, men ändå..

mina klass


Einstein - Mek she please

För övrigt tänkte jag berätta om den här låten som jag har i min ensamhet hypat de senaste månaderna, nu tänkte jag dela med mig. Jag lovar och vet jag ska inte dröja så länge och hypa saker på min blogg först!
Om Sofia ser det här inlägget tillägnar jag denna låt speciellt till henne.




Varför man älskar dancehall är den enkla anledningen att dom inte smyger runt som hiphop, dom säger det dom vill och skiter i resten. I hiphop är det mer "lickin on my lollipop" men i dancehall är det "sucking my cock" Det är härligt att lyssna på något som inte bryr sig. lol


enjoy

Ett recept från ingenstans

För ovanlighetens skull tänkte jag droppa ett nyttigt recept som jag har nallat från vår bantningsbok på jobbet. Tänkte göra det lite ibland för recepten verkar så goda.. Snacka om blogg utan inriktning, min blogg liknar mig för mycket snart. Virrig utan röd tråd, snart kommer min blogg börja slå sig och ramla. Då är vi exakta kopior.
Bra men läs det här receptet och testa det så kommer jag också försöka testa då min budget tillåter


Pasta vitlök & citron med grillad kyckling

2 tsk olivolja
2 vitlöksklyftor
Röd chili
Fullkornspasta penne
Citron
Parmesanost
Gröna bönor
Kyckling

Värm 2 tsk olivolja i en liten stekpanna.
Lägg till 2st hackade vitlöksklyftor och ¼ röd chilipeppar.
När det blir väldoftande lägg till ¾ kokad penne fullkornspasta och juice från ½ citron .
Blanda hela kombinationen och garnera med 2 matskedar parmesanost.
Servera med 100g grillad kyckling och 1 dl ångkokade gröna bönor.


Shopping och viktproblem

När jag pratade med min bäste vän Maya idag blev jag påmind av att det existerar folk som läser min blogg och kom till insikt att jag måste skärpa mig med att aldrig skriva.
Just nu håller jag på att kolla på nya fräscha bikinisar innan jag åker till Gambia, eller fräscha kläder överhuvudtaget.. Just nu sitter jag och fönstershoppar på internet, något jag inte gör så ofta. Rättare sagt aldrig. Dels för att jag är för fattig och dels tycker jag det är kul att gå i affärer och strosa.

På tal om ingenting så saknar jag mitt lilla trygga Borlänge, alla vänner där. Såfort jag får råd så ska jag köpa en sistaminuten biljett till Sala och tjuvåka sista biten. Jag längtar lite tillochmed. Men jag trivs i Stockholm också det är mycket mer utbud i jobb, sen har jag ju ett väldigt rolig jobb nu också. Det känns så roligt att hjälpa folk med träning, det är ju det jag är skapt för. Plus att får jag som jag vill går jag själv ner några kilo mer än gärna, 2 kg hade jag tappat sen jag började där och då hade jag jobbat där i två veckor, brabra!

Egentligen är det löjligt att prata om den pressen som sätts på kvinnor och för den delen män idag för att se bra ut. Allt är så svårt, smala människor framstår så mycket snyggare än alla andra... Det är ju största I-landsproblemet, men även ett I-landsproblem är ett problem. Jag vill inte berätta så mycket hur jag känner inför vikt och liknande för jag vill inte framstå som svag, men det är min största svaghet. Jag vill vara smal och fin, men jag har så svårt för att hålla mig till olika dieter och liknande. Jag gillar mat för mycket och innerst inne önskar jag att jag kunde acceptera mina brister, men född som jungfru och perfektionist vet vi alla att det kommer inte hända. Tråkigt men sant.


Sorry att jag driftar av jämt till andra ämnen och inte håller röda tråden, men ni får ta det. Det vill ni

Man måste läsa hela

Jag tänker inte böna och be men jag tänker berätta varför jag vill vinna ett present kort på Caribbean Dance Studio
Så här kommer hela storyn;
Allt började en dag i juli, jag hade bestämt mig. Jag ska flytta från lilla Borlänge till Stockholm för att ha mer utbud på min dans, jag gjorde det för min egen skull. Jag fick ett tips om ett jobb jag skulle ringa till eftersom jag inte kommer från en rik familj behövde jag självklart jobba för att överleva som 95% av alla andra i denna värd behöver. Jag ringde till cafét, fick komma på intervju. Dom sa "Du får jobbet, kan du börja påutbildning imorgon?" Jag sa ja. Hann aldrig säga hejdå till min kompisar, senare den veckan åkte jag för att hämta några kläder. Knappt någon visste. Jag började jobba på upper crust, men efter två veckor hände det något! Varför flytta jag hit? För dansen såklart, ett heltid jobb där man slutar nio varannan dag stödjer inte det! två veckor senare lämnade jag mitt heltidsjobb på ett café för dansen. Dansen betyder mer för mig än pengar. Jag fick ett jobb som telefonförsäljare med provision, i hopp om att det var min grej. Det var det inte, urfattig i flera månader har jag gått nu. Jag dansade på danscenter hela höstterminen. Jag gav upp jobbet för en annan anledning också, att jag skulle kunna fortsätta undervisa min danselever i Borlänge. Hela höstterminen pendlade jag också, varenda söndag 6 timmar fram och tillbaka för att kunna undervisa 3 lektioner. Men denna termin har jag inte råd. Jag har levt två 1000 kronor i månaden och försörjt två personern, bara nödvändigheter. Jag skulle använda mina julklappspengar som auditionpengar, men min mobil gick sönder, så inga skolor för mig iår heller. Dansen glider från mig, och inte för att jag inte vill. För jag vill, den faller ur mina händer p.g.a brist på pengar. Varför ska ett liv kosta så mycket? En kurs skulle räcka, EN. Men det finns inte tillräckligt med pengar, jag får dansa på mitt rum, i mitt huvud markera på tunnelbanan. Men aldrig får jag dansa som jag vill.
En liten puff i rätt riktning är vad jag behöver. Ett litet startkapital

http://tonarsdotter.wordpress.com/2010/02/12/tavling-3/

Aidonia och afro

Nu tänkte jag lägga upp en video som varken är ny för mig eller ny för youtube, men kanske ny för er. Hursomhelst så är den värd en plats i min blogg. Den innehåller nämligen några av de få saker jag uppskattar här i livet (Syniskt men det passar bra) den innehåller afro och Aidonia. Alla dessa personer som känner mig sedan tidigare vet att detta är två oerhörda svagheter från min sida och bättre blir dom i kombination. För det första kan jag ju fråga hur man kan ha en sådan sexig röst? Jag vet att jag låter skitlöjlig men påriktigt, ingen på denna klot kan vinna på Aidonias pipa och dont even get me started på skrattet, herregud. Jag har sagt det förut men jag säger det igen mm mm mm(!)
Jag önskar att det fanns lite flera nya låtar med Aidonia. I en intervju tidigt 2009 sa han att han skulle släppa en skivan i slutet samma år, men som jag förutspådde då så skulle den vara sen eftersom dancehallartister har en tendens att vara sena med deras skivor. Bara skivor dock, dissar dom släppps hit och dit varannan vecka. Fast jag har oerhört dålig koll på detta p.g.a tids och databrist, SKÄMS

Här har ni, njut.



RSS 2.0