Aidonia


Ännu en gång dör jag. Jag är kär.





Jag är tråkig nu men snart blir jag kul igen.

Jag vet att det är cirka ett år gammalt och alla har sett det, men jag kollade in mig själv på yearbookyourself.com.
I stunden jag skrev det insåg jag vilken ointressant blogg jag har skaffat, å andra sidan har den kanske aldrig vart rolig? Men det ska bli ändringar på det. Snart bor jag själv och kan spendera mer tid på min kära blogg. Jag kanske vill bli en tjej med högklackat? har gett det mycket tanke, modeblogg nästa? ingen aning, jag har aldrig brytt mig allt för mycket om bloggen. Å andra sidan är jag för tankspridd för en modeblogg. En kombo? Nej. Jag får helt enkelt stanna i min blogg där jag klagar lite, gnäller lite, tänker lite, tänker mycket.


tre

På fredag flyttar jag in i min lägenhet, den är fin. Badrummet är går i orange, vardagsrummet i rosa, grönt, brunt och blått. En salig blandning. Men jag är en jävel på att mixtra färger snyggt ska ni veta. Köket kommer vara i valfri färg, välj själv alltså.
Välkommen på inflyttningsfest om två helgeri början av oktober!
..Kanske ska göra som alla modebloggarna och lotta ut några fribiljetter, jag är trots allt ganska populär.


P.S jag ser trots allt lite snygg ut på bild 1, en riktigt badboy. Jag borde blivit född som kille, I tell ya.


Ett tråkigt inlägg

Jag skrev just ett långt inlägg som försvann. Den känns ju sämst.
Jag har inte bloggat på ett tag, jag försöker säga att det beror på min brist av tid = ett liv. Just nu kollar vi på en dokumentär om reggaenshistoria, från ska till dancehall. Jag måste ju vara som alla andra bloggare och berätta totalt ointrissanta saker som händer i mitt liv. Alla tråkiga bloggar för mig upprörd, "idag köpte vi glass" Fan va intressant liv du har jag tror jag dör. Har du köpt glass? herregud va kul! Tror dom att man bryr sig egentligen, eller är dom bara så korkade att dom tycker att deras liv är intressanta. Andra människor som har dåliga bloggar är dessa bloggar "Fan alltså, jävla skit. Jag hatar dig men jag älskar dig!! Du sårade mig!!!"  ah okej något har hänt? Vill du att folk ska ringa och fråga eller, om du ska vara så kan du lika gärna inte skriva. Det är nog snäppet värre än bloggarnasomhandlaromabsolutingenting. Klart man bli nyfiken, man läser ju en blogg för att får reda på saker inte för att bli mer nyfiken. Ska du skriva en blogg kan du ju skriva en riktig en. Vafan!
Så nu har jag pratat om mina känslor angående bloggar som kan ta sig i röven, alltså 95% av alla bloggar.

Det är mycket som pågår inom dancehallen nu, som alltid egentligen. Jag missar antagligen 80% av det som händer p.g.a av att jag bor med Evelina, det är roligt att vara med någon så man säger ju inte direkt, nej men nu ska jag leta nya låtar. Nej det händer inte mig i alla fall.
Aidonia och Kartel har tydligen börjat beefat? kanske i alla fall, fast Aidonia verkar inte ha tagit någon sida än. Det jag älskar med dancehallen är högstadiefaktorn.
Beenie och Bounty som inte helt nytt hatar varandra sen 20 år tillbaka, haha. Har ju en liten tjejhistoria i ryggsäcken också. D'Angel som var/är gift med Beenie har också haft ihop det med Bounty. Aidonia som först var med i the Alliance blev utkickad, bytte till Portmore empire är nu påväg att byta tillbaka. Mavado och Kartel har varit vänner förutom innan dom började beefa som fan och är nu ärkefiender. Busy Signal och Aidonia hatar varandra. Vybz Kartel har sedan länge försökt att beefa med Bounty Killre som inte gett svar förens nu, då det verkar som Kartel börjar få kalla fötter är inte lika snabb och snärt i sina svar som förra året med Mavado. Och mycket, mycket mer. Jag gillar ju dancehall, varför är jag för slå för att ha koll på läget?
Alla bråkar med alla, herregud va roligt!


Badman nah lick nuh pussy!
What up med det egentligen? Det är tydligen ofräsch och vissa dancehallartister tjatar om att det inte är livgivande, för det är ju kuksugande och kondomer?
Fast vem är jag att bry mig, jag lyssnar ju och tycker det är kul. Det är någon annan som får förändra världen, inte jag. Orkar inte

Aidonia - Nuh licky it






Förövrigt saknar jag min forna klass. Vi gjorde mycket kul

RSS 2.0