King of the dancehall, bra dag och dåliga sl

Senaste veckan har jag haft flyt. Ska till en jobbintervju denna fredag som servitör som är ett dagjobb, perfekt för mig som mest jobbar kväll. Hade min första lektion i Akalla i västafrikansk/dancehall dans och det gick jättebra, sjukt kul!! Just nu förutom att skriva här solar jag och peppar inför *trumvirvel* BEENIE MAN!!! OMGOMGOMG FREAKING KING OF THE DANCEHALL OMG! ja jag är lite nöjd och kommer kanske dö ikväll. Fattar ni att den mannen är typ 40 år? snygg är han..
En tråkig sak är att SL kontrollanterna tog mig efter ett halvår av plankandes, så nu är det ännu tommare i mina kaksmulefickor när man drog på sig en fucking böter på 1200 kr. Hur dåliga är sl-vakterna det är typ failade securutasvakter som är för tjocka för att springa. Som tur var har man en underbar vän där som alltid ställer upp- Evelina Jallow! Jag ringde till henne och beklaga mig och senare ringer hon och säger att hon kan hjälpa mig och betala, alltså på riktigt blev jag tårögd. Finare människa får man leta efter. Big up!



Welcome the king of the dancehall är det enda jag ska säga.






... sen kan jag lägga till att jag ska fan kämpa för en bild med binkan ikväll


Glad midsommar wohoo

Glad midsommar till hela bunten! Idag ska jag hem till min käre far och nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå, därav detta helt värdelösa inlägg.
Häromdagen kände jag verkligen att om jag köpte en trisslott skulle jag vinna. Känslan av att vinsten skulle komma till mig var så stark att jag gick in på Ica och köpte mig en trisslott.  Jag förlorade

sen insåg jag att det är det dom tjänar pengar på..



Sen för att inlägget inte ska bli så värdelöst som planerat slänger jag in lite bilder från den senaste veckan och en från Gambia.




Jag och majsan på skrubben



Chillar på marken eftersom Maya skulle envisas med att vänta på postbilen.



Skönt parkhäng. Sånt som vi svennebananer gillar



Glad bebis och en kattig kille


Nattliga tankebanor

Nu sitter jag här lagomt trött och då brukar jag bli sugen att skriva här.

Idag träffade jag min underbara ex-klass och varje gång vi ses är det exakt som förut. (nästan alla  var med i alla fall) Det är så kul hur bra det går för alla och var jag ibland önskade att tiden inte skulle gå någe vidare. Eftersom jag aldrig följer någon röd tråd i mina inlägg så kan jag spinna på tanken minnen. Jag är så rädd att minnas, minnen känns så fruktansvärt avlägsna. Nu var det lite mer än en vecka sen jag kom hem från Gambia och det känns knappt som jag suttit min fot i det landet. Jag vill minnas men jag vet att ju längre tid det går desto mindre kommer jag minnas. Fruktansvärt jobbigt..
Idag har jag nackspärr igen, kom hem från dansstudion igen efter att kört lite djembe. Önskade jag hade en kamera (gick sönder sista dagen i Gambia, snacka om tur i oturen) så jag kunde filma och lägga upp. Mina dansfilmer som ligger här är ju kanske inte av bästa slag..  Det är konstigt hur mycket jag älskar att dansa egentligen, känns som att det sticker i hela kroppen när jag hör en bra låt och ärligt talat bryr jag mig inte när jag går dansande hem på kvällskvisten. Jag har fest jämt, fett nice.
För övrigt har jag blivit blond och det funkar ganska bra tycker jag får lite mer gratis grejer och blonder kommer nog undan lättare. Eller så är det min mentalitet att jag tror på det så mycket att det faktiskt blir sant. Fast jag vill gärna tro på det första.
Så där har ni det, ett till helt osammanhängande härligt inlägg om vad som försigår i min kropp.




..Jag gillar tanken av att hjärnan är i kroppen inte i huvudet. Ibland känns som att det är kroppen som är smartare fast innerst inne vet jag att hjärnan styr allt ihop. Eller gör den?

Jag lever upp till min bloggunderskrift i alla fall.

Har kommit hem från Gambia för ungefär en vecka sen.. Klyshigt nog klev jag av planet med en hel del mer vetskap i bagaget än vad jag hade när jag steg på planet sisådär tre månader tidigare. Vissa saker förstår man nog inte för än man har sett det med egna ögon, men det får nämnas i något annat inlägg.. Det enda som var tråkigt var ju att jag lyckades missa Elephant man, Aidonia och Ward 21 under tiden jag var borta. De sistnämnda har jag sett en gång men ni som känner mig vet att jag skulle kanske kunna döda för att se både the energi god och sexigaste dancehallartisten som någon gång satt sin fot på denna jord. Men som sagt Elephant har vart här mer än en gång och Aidonia blir bara större och större så jag får nog chansen igen ska ni se. Och går allt som det ska får man i alla fall se Mavado och Busy på uppsala (även om jag har försökt bojkotta den festivalen i några år nu)
Summerjam blev i slutändan för dyrt att åka till när det resterande i fickorna knappt räcker till kaksmulor.. Ingen Shabba ranks, tanken gör mig ledsen.

Men det ska jag inte prata om nu. Får bli någon annan gång då jag känner att tiden inte är så knapp. Går rakt på sak, surfade runt på youtube och hitta några schyssta danser, tråkigt att dom lyckades stava Beenie man fel (Beanie man) men annars helt okej.





RSS 2.0