fucking dansmaraton

Idag uppdaterar jag min blogg så att det ryker. Snart är jag värre än Kenza. not.

Ska slänga upp en till dansfilm. Det här är en ingenting-korografi, det var Malin och jag som gjorde den på 30 minuter sent en lördagkväll. Its nothing, lite dans bara. Jag har ju lovat mig själv att jag ska försöka lägga upp fler filmer på mig själv.






Sen hittade jag på min gamla tubkanal (som jag glömt bort löseordet till) en annan dans snart är två år gammal. Vad man har utvecklas! Kul att se skillnaden liksom! Gosh jag saknar mina dom där strumporna, dom har jag fan tappat bort, dags för ett par nya. Den här filmen är förövrigt ännu sämre kvalité.




Här är en annan dans jag hittade på tuben som vi gjorde för lite mer än ett år sen. Den är fett slö, kan bero på att vi hade dansat i typ nio timmar innan. Till Amandas försvar som är lite efter ibland så kan jag säga att hon hade lärt sig samma dag, haha.





Den här sista videon är ju självklart tillägnat alla sjuka jävla kvällar man har tillbringat i studion. Alldelens för trött och alldelens för fucking dum i huvudet. Fan vad jag saknar att ha ens dansgäng!



HAHA! Har inte sett den innan! de är min gamla dansklass! fan vad glad jag blir, bästa klassen!



Oh hittar jättemycket roliga filmer på youtube nu bara så att ni vet! Kolla och njut haha.



Från när jag tog ragga (Dancehall) kurserna på KFUM. Ellerhur är de alltid jobbigt att kolla när man dansar? Jag menar jag trodde jag gjorde hur stort som helst, fast det gör jag ju inte. De ser alltid så litet ut!
Fan var jag har blivit bättre på dancehall sedan det här. Haha såg det nu.


Kommentarer
Postat av: mändi

första videon: Observera att det var första gången jag gick igenom de ni hade gjort. inte ok att lägga ut den faktiskt. vill att du tar bort den for real

2010-12-22 @ 15:23:33
URL: http://sveedin.bubbleroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0